• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

fhonza4444

Velmi známý člen
Zdravím,
posledních 14 dní mi můj kamarád na mé přání dělal neškodný mód a zajímá mě, zda-li ho mohu používat?

Co to vlastně je?
Je to mód na pomoc při fastbridge na BW. Umí detekovat void na tisícinu bloku, a vždy mě zastaví a nepustí dál.
Je to na liteloader 1.11 a je super :)

Mód neposílám, neprodávám, apod. !

Díky za názory.
fhonza4444

CataClysm

Velmi známý člen
Není tohle kategoricky Smart Movement? Pokud dobře vím, je to na seznamu zakázaných modifikací. Věcně je to to samé jako například autoclicker. Nauč se fastbridge bez těchto noobovin.

FatihAga

Velmi známý člen
Lenže on totižto každému jednému lepšiemu hráčovy napíše že ma KA , hacky apod. keď ho zabije :)

CataClysm

Velmi známý člen
Lenže on totižto každému jednému lepšiemu hráčovy napíše že ma KA , hacky apod. keď ho zabije :emoji_slight_smile:
Měl bych i příklady konkrétních situací. Vždycky řekl, že točil a že má "hp indicator" (nespadá toto mimochodem pod ESP?).

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
No tak si nemysli, ale uznat, že jsi byl poražen, a to bez cheatů ještě asi nepatří mezi tvé schopnosti. Ironicky k tomu sám pouzíváš modifikaci, která má k cheatu velmi blízko, pokud se nejedná o cheat samotný. A i kdyby ne, je to věc pro nooby, stejně jako ty vaše hp indicatory.
HP indicator je najväčšia kojotina čo som kedy videl. Ako ti to pomôže? vidíš hráčom hp, a čo? je ti to na nič. nepoviem napr. armor hud, že vidíš durability bez invu a helpne ti to.. alebo napr. potion hud.

CataClysm

Velmi známý člen
HP indicator je najväčšia kojotina čo som kedy videl. Ako ti to pomôže? vidíš hráčom hp, a čo? je ti to na nič. nepoviem napr. armor hud, že vidíš durability bez invu a helpne ti to.. alebo napr. potion hud.
V PvP jako takovém ani ne, ale může ti to dát výhodu ve výběru cíle, taky když někdo stojí na rohu a chce shazovat tak víš, kdy si můžeš dovolit na něj skočit a dorazit ho. Výhoda to rozhodně je, když se nad tím zamyslíš a naučíš se to používat.
Nemám HP indicator :emoji_smiley:
Pokaždé, když skapeš, tak řekneš ty nebo davhol, že jsi točil, že dotyčný jde na forko a že má/š hp indicator.

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
V PvP jako takovém ani ne, ale může ti to dát výhodu ve výběru cíle, taky když někdo stojí na rohu a chce shazovat tak víš, kdy si můžeš dovolit na něj skočit a dorazit ho. Výhoda to rozhodně je, když se nad tím zamyslíš a naučíš se to používat.

Pokaždé, když skapeš, tak řekneš ty nebo davhol, že jsi točil, že dotyčný jde na forko a že má/š hp indicator.
S regeditom mám o 50% menší kb a je malá šanca, že ma zhodí z boku (nemyslím úplne, proste keď campí na kraji ostrova), takže si myslím, že by mi to nebolo potrebné.

CataClysm

Velmi známý člen
S regeditom mám o 50% menší kb a je malá šanca, že ma zhodí z boku (nemyslím úplne, proste keď campí na kraji ostrova), takže si myslím, že by mi to nebolo potrebné.
1) Využití nekončí pouze na těchto dvou případech.
2) Jaký že regedit? Není snižování knockbacku zakázané?

fhonza4444

Velmi známý člen

davhol tu 3 měsíce nehraje + jsem točil naposledy na verzi 1.10.2

Keyio

00:00 AM
Ahoj,

mód by ti neměl přidat žádnou takovou výhodu, že za tebe bude hrát, nebo dělat nějakou činnost.
V tomto případě, ti mód zabraňuje v pádu do voidu, což je podobné Sneakeru, který není povolen.

Omouvám se tedy, ale tento mód není a pravděpodobně ani nebude povolen!

PS: Mohli by jste si tu konverzaci ohledně PvP psát v SZ či jinde? Děkuji. :emoji_slight_smile:

iJuhan

Velmi známý člen
RegEdit = snižování KB, Verzide nokb, je povolený úplně všude kromě jednoho PvP serveru lol
NějakiKitNaInternetu řekl:
REGEDIT.EXE - registration editor in Windows starting with Windows 95. It enables users to modify Registry entries, which is not a common task but sometimes necessary.
Chybku tam máš..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.