• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Nevím proč to dělám, prosím nehatujte mě mám z vás strach :emoji_slight_frown:
https://docs.google.com/forms/d/1AkpkAIhFIr1j_ungCSf9IjYFTaR2ehaS_S2-ZlkgRL4/viewform?edit_requested=true
Můžete přihlásit pouze sami sebe. Už o víkendu bude hlasování z přihlášených lidí, protože mě tato věc napadla až teď. Asi bude i první a druhé kolo, podle výsledků.
Titul prezident bude velmi důležitý a zajímavý, bezcenný, nesmyslný a nebude mít takřka žádnou funkci, ale pořád je to dobré vyznamenání o tom, co si o vás ostatní hráči myslí.
Přihlásit se může kdokoliv kdo je alespoň trochu aktivní na CM.
Díky

Naposledny upraveno:

Tolkyyy

Wdolkyyy
Přísahám že budu ten nejlepší a nejspravedlivější president!!
Váš Tolky :emoji_blush:
Dej mi tvůj hlas!
P.S. Všem dám 100% milost.

kapr20

rybiška
Volte mě :D budu rozhodovat střizlivou hlavou jak Zeman :) Urážky snesu, srandu si ze sebe taky udělám a rád si dám skleníčku :D Budu jako prezident více hodný xD

Nemám žádnou kampaň, možná ji vedou mojí fanoušci, takže kampaň mám, ale kampaň nemám
díky

Tolkyyy

Wdolkyyy
JAKY TO EGOISTA A TOHLE BUDE VAS PREZIDENT?! volte diktaturu joo
Tohle chcete??Jako presidenta? NE NE!
Chce se jen dívat na hentai aby vás mohl obalamutit tím že Hentai je Pravda!
Volte Tolkyho
Výhody: Každý den čerstvej Wdolek, Pozitivně naladěný den a spoustu dalších věcí.

enzeus_anx

stejně jsem vás neměl rád :D
Tohle chcete??Jako presidenta? NE NE!
Chce se jen dívat na hentai aby vás mohl obalamutit tím že Hentai je Pravda!
Volte Tolkyho
Výhody: Každý den čerstvej Wdolek, Pozitivně naladěný den a spoustu dalších věcí.
Pravej asiat nikdy nevlozi do ust tvuj spinavej wdolek.
Volte praveho japonskeho diktatora. Nastolim mir, budu bojovat s granikismem a wolfismem, postavim zed a ochranim Zemi Vychazejiciho Prisonu. Budme silny narod. Dekuji.
//Edit: A Hentai je pravda. Je to zalozene na pravde. Co Wdolkovsti vojaci provadeli na japonskych otrocich. Hanba vam.

NeonCreeperCZE

氖N E O N氖
Ok.. Mám dva kandidáty.. Buďto @MercyCZ anebo @Tolkyyy ...
Hmm:emoji_thinking: (Pro sebe z následujících důvodů nehlasuji: Nemyslím si, že bych byl nejlepší prezident...Xd.... Vážně musím přihlásit sebe?....bře no... A moje kampaň? Uh.. Lepší CM pro všechny? Spravedlnost, milost... Glory To CraftMania!)

Naposledny upraveno:

Phum_

Velmi známý člen
Voľte mna! Najlepsi prezident pod slnkom. (Nenapadne tá nechám vyhrať 1v1 do videa) budem vládnuť v dobrom a phumovsky. Xddddd Voľte má a bude 1.8 practice xd

iTzRewii

„Někdy i žít je statečným činem.“
Volte mě, a jako dárek dostanete jednoho phuma, pokud budete volit 2x pošlu vám i jeho L

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.