• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Kdo

• Mencl (ten týpek s tankem)

• Kubra (ten týpek s kytarou)

Results are only viewable after voting.
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

koza37

Iluminát
Vzhledem k tomu, že kubra a mencl chtějí na hrad, rozvinu debatu. Pokládejte otázky (ideálně 1 na mencla a 1 na kubrastiga, popř jiného kanditáta, který chce na hrad z kostiček). Ti vám pak snad odpoví (samozřejmě, protože pokud ne, tak si Vás neváží a nebudete je volit, a nechci nikoho zmanipulovat aby odpovídal že).

Moje otázky:

Kubro, jak si vysvětluješ, že když si přišel do AT CM tak se najednou zmenšil počet hráčů?

Mencle, jak si vysvětluješ, že se po tvém odchodu CM držela pár měsíců nad vodou a pak přišel masivní úbytek hráčů?

Jsem objektivní, :) :D

Berte s nadhledem všechny otázky a odpovědi, kubra může lhát.
Mencl ne.

Menclik12

Darth Sirus, učedník sithského lorda Miseryuse
Tak abych odpověděl na ten úbytek hráčů. Nemyslím si, že by to souviselo se mnou, ale částečně to nejspíš souviselo s rozpadem starého dobrého AT, který se postupně začal rozpadat po mém vyhazovu. Do vedení se dostali lidé, kteří se snažili jen lézt Wakovi do řitního otvoru a to je špatně. Já nikdy nikomu nelezl do řitního otvoru a ani nikdy nebudu. Nikdy se nevzdávám a bojuji až do konce. Proto Volte chytře, volte Mencla.

A menší maličkost, nejsem ten týpek s tankem :D Mam světelný meč :D

Puntys

Veteran | President
Kubro, jak si vysvětluješ, že když si přišel do AT CM tak se najednou zmenšil počet hráčů?
To by se stačilo zeptat kohokoliv kdo v tu dobu byl mezi komunitou aktivní :emoji_smiley: Nebylo to o tom že by to nějak zapříčinila má maličkost ale aféra PVNST :emoji_smiley: I přes to že se to těžko přiznáva dost hráčů tu bylo kvůli němu. O tom není pochyb. Stále to byl ale dobrý krok ho vyhodit.

Jsem objektivní
No to vidíme :D

ImEejzi

Aktivní člen
Otázka na vás na oba: Co takle kdyby jse proti vám vzbouřil nějaký z kandidujícíh, a poslali na vás jejich volební "hráče"
Máte proti tomu nějakou obranu? Přemýšleli jste vůbec nad nečím takových? Děkuji, vše.

Puntys

Veteran | President
Otázka na vás na oba: Co takle kdyby jse proti vám vzbouřil nějaký z kandidujícíh, a poslali na vás jejich volební "hráče"
Máte proti tomu nějakou obranu? Přemýšleli jste vůbec nad nečím takových? Děkuji, vše.
To se stále děje ale není důvod s tím bojovat :D I přes tyhle lidi zvládnou inteligentní voliči vybrat kandidáta který se pro to hodí a zavrhnout toho kdo má hubu plnou keců a skutky za něj konají druzí.

Menclik12

Darth Sirus, učedník sithského lorda Miseryuse
Tak zatím to, že by proti nám nějaký kandidující poslal své voliče, nejde brát jako vzpouru. Stát se to může a já jen čekám, kdy se proti mě zformuje nějaká koalice. Pokud se proti mně začnou stavět kandidující, znamená to, že jsem pro ně hrozba. A pokud kvůli nim prohraju, tak stejně prohraju se ctí. ,,Voliči" si musí vybrat, zda si vyberou kandidáta, který jim je sympatický nebo půjdou jako ovce.

koza37

Iluminát
Tak abych odpověděl na ten úbytek hráčů. Nemyslím si, že by to souviselo se mnou, ale částečně to nejspíš souviselo s rozpadem starého dobrého AT, který se postupně začal rozpadat po mém vyhazovu. Do vedení se dostali lidé, kteří se snažili jen lézt Wakovi do řitního otvoru a to je špatně. Já nikdy nikomu nelezl do řitního otvoru a ani nikdy nebudu. Nikdy se nevzdávám a bojuji až do konce. Proto Volte chytře, volte Mencla.

A menší maličkost, nejsem ten týpek s tankem :emoji_smiley: Mam světelný meč :emoji_smiley:
Ale inter tě podporuje a na tvůj transparentní účet ti asi daroval ten tank. Soudím podle zničeného domu kubry a rozježděné zahrady.

To by se stačilo zeptat kohokoliv kdo v tu dobu byl mezi komunitou aktivní :emoji_smiley: Nebylo to o tom že by to nějak zapříčinila má maličkost ale aféra PVNST :emoji_smiley: I přes to že se to těžko přiznáva dost hráčů tu bylo kvůli němu. O tom není pochyb. Stále to byl ale dobrý krok ho vyhodit.

No to vidíme :emoji_smiley:
Ahoj Prezidente :emoji_smiley:

Nerad to přiznávám, ale svými kroky ani činy jsem populaci země Craftmánie nesnížil. Pouze jsem se snažil poukázat na neférové jednání vůči jednomu hráči, a to: PVNSTovi , tedy mně samému z moci mě svěřené sobě samému. Nenašel bych větší opory v jiném člověku :emoji_smiley:

Ne fakt, teď už bez kravin. Minecraft aktivit ze strany hráčů ubývá zejména z důvodu konkurenčních her, jako například Pubg, který nyní překonal Minecraft a umístil se tak na první příčku nejprodávanější hry světa. Dále zde máš faktor stárnutí obyvatelstva, starší lidé mnohdy vzhledem k převážně dětské komunitě upouštějí od této hry popř.určitých serverů. Konkurenci mezi servery, aneb co může Craftmánia nabídnout více než druhé servery? Má jedno z nejkvalitnějších herních fór v Česku, ale co se týče miniherního sortimentu, tak se může stát, že mladší uživatelé zvolí jinou variantu. Craftmania vždycky byl a zřejmě i bude server, který nebyl napájen ani nijak závislý na Youtube podpoře ze stran autorů jenž tvoří hry, díky čemuž jsem ho obdivoval a měl vždycky rád.

Nějak poslední dobou jsem přemýšlel, že bych to video i stáhl z veřejnosti, ale pak jsem zase přemýšlel, že už je to stejně minulost a toto video je takové historické. Když už mi zde byl smazán účet, aspoň něco mi nemohlo být smazáno.

Tímto příspěvkem zcela respektuji pravidla serveru, neobcházím žádný prohřešek a ani jsem se nepřišel hádat.

Lidé se vyvíjejí a stále mění a časem dospívají. Když jsem si četl staré témata o mně. Nemohl jsem se nesmát :emoji_smiley:.

No toť jen vyjádření k tvému bodu.

S pozdravem a přáním hezkého dne

PVNST
(Legenda)

Misery96

Dark Lord of the Sith
Samozvaná legenda, není legendou ..

Otázka pro Mencla - Co bude s tvým mistrem až se staneš prezidentem?

Otázka pro Kubru - Chceš aby tě Mencl probodl světelným mečem nebo uškrtil pomocí síly?

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.