To by se stačilo zeptat kohokoliv kdo v tu dobu byl mezi komunitou aktivní :emoji_smiley: Nebylo to o tom že by to nějak zapříčinila má maličkost ale aféra PVNST :emoji_smiley: I přes to že se to těžko přiznáva dost hráčů tu bylo kvůli němu. O tom není pochyb. Stále to byl ale dobrý krok ho vyhodit.
No to vidíme :emoji_smiley:
Ahoj Prezidente :emoji_smiley:
Nerad to přiznávám, ale svými kroky ani činy jsem populaci země Craftmánie nesnížil. Pouze jsem se snažil poukázat na neférové jednání vůči jednomu hráči, a to: PVNSTovi , tedy mně samému z moci mě svěřené sobě samému. Nenašel bych větší opory v jiném člověku :emoji_smiley:
Ne fakt, teď už bez kravin. Minecraft aktivit ze strany hráčů ubývá zejména z důvodu konkurenčních her, jako například Pubg, který nyní překonal Minecraft a umístil se tak na první příčku nejprodávanější hry světa. Dále zde máš faktor stárnutí obyvatelstva, starší lidé mnohdy vzhledem k převážně dětské komunitě upouštějí od této hry popř.určitých serverů. Konkurenci mezi servery, aneb co může Craftmánia nabídnout více než druhé servery? Má jedno z nejkvalitnějších herních fór v Česku, ale co se týče miniherního sortimentu, tak se může stát, že mladší uživatelé zvolí jinou variantu. Craftmania vždycky byl a zřejmě i bude server, který nebyl napájen ani nijak závislý na Youtube podpoře ze stran autorů jenž tvoří hry, díky čemuž jsem ho obdivoval a měl vždycky rád.
Nějak poslední dobou jsem přemýšlel, že bych to video i stáhl z veřejnosti, ale pak jsem zase přemýšlel, že už je to stejně minulost a toto video je takové historické. Když už mi zde byl smazán účet, aspoň něco mi nemohlo být smazáno.
Tímto příspěvkem zcela respektuji pravidla serveru, neobcházím žádný prohřešek a ani jsem se nepřišel hádat.
Lidé se vyvíjejí a stále mění a časem dospívají. Když jsem si četl staré témata o mně. Nemohl jsem se nesmát :emoji_smiley:.
No toť jen vyjádření k tvému bodu.
S pozdravem a přáním hezkého dne
PVNST
(Legenda)