• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Jardoismus

Autobusák
Zdravím,
jelikož se na fóru poslední dobou objevují většinou jen stížnosti na vedení serveru, tak bych chtěl přidat i jednu pochvalu. K příspěvku jsem přiřadil prefix survival z důvodu, že se to týká zejména survivalu, protože zde zmiňovaný helper hraje nejčastěji (sám mi to potvrdil) a také zde samozřejmě nejvíce pomáhá.

Velice se mi líbí, jak má nyní survival helpera, který je na survivalu delší dobu (ne třeba 5 min. apod.). Mám bohužel takovou zkušenost, že členové AT neodpovídali na dotazy hráčů apod., případně se hned přepojili. Nebudu tu řešit z jakého důvodu a proč, proto tento příspěvek nepíšu. To, že Vortexiel tráví většinu svého času na serveru je jedna věc, věcí druhou je to, že tam aktivně odpovídá v chatu a ochotně pomáhá hráčům. Velice se mi líbí jeho rychlé a efektivní psaní. Hráči totiž jasně a solidně odpoví na jeho dotaz. I když většina z nás ví, jací dementi se objevují na serveru, tak i těm tento helper vše jasně vysvětlí. Velice se mi líbí jeho hluboká znalost v příkazech, které nejspíše kde jaký člen AT nezná (viz /res expand). Kromě toho si helper dokáže udržet pořádek v chatu, v případě nadávek, urážek, hádek, provokací helper okamžitě uklidní tak, že dan(ý/í) hráč(i) s danou činností okamžite přestává. Já osobně tu hraji 2 roky a takovou ukázkovou práci helpera si pamatuji z dob survivalu 1.7, kdy takto podobně pracovala helperka MidnightWolfieXD, pokud si jí tedy ještě někdo pamatuje.

Možná si myslíte, že je tohle helperova povinnost, ano to je, ale bohužel to všichni nedělají! Tím nechci nijak zpochybňovat to, jak pracují ostatní členové AT. To totiž nevím, protože většinu členů nepotkávám. Názor si dělám jen na ty členy, které znám přímo ze serveru a na serveru jsem je několikrát potkal na dobu delší než 10 min. Vůbec bych se nebránil tomu, aby Vortexiel dostal admina, případně helpera+, protože minimálně jedno z toho si zaslouží.

Jako dodatek bych dodal, že mě mrzí, že skoro nikdo (včetně mě) nedokázal ocenit to, jak pomáhal a pomáhá kapr20.

Delfik

Člen
si pamatuji z dob survivalu 1.7,
Na tohle období mám taky spoustu vzpomínek. Třeba, jak jsem těžce vydělával groše a drobáky, abych si mohl koupit DVIP sekyru a pak mě zabili a sebrali mi mojí DVIP sekyru. :emoji_disappointed_relieved::emoji_disappointed_relieved::emoji_disappointed_relieved::emoji_disappointed_relieved:

DenisJ

My life is cringe
Z dob survivlu 1.7 si myslím ze nejlíp odváděli svou práci Cheapshot (Čip), MyLiveStyle a zuzik

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.