• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Silverfish003

Aktivní člen
Ahoj.
Já nechápu proč, ale už dlouho mi NIC nepadlo z VoteParty crate já nevím proč mi nic nepadá, skoro všem vždycky padl nějáký dárek ať už v podobě xp nebo money, to je jedno, já nedostávám nic. Sem tam přeci jen něco dostanu ale někdy mi to napíše "Odmena ti byla vyplacena" a ani jeden xp. A VoteCrate? No tady je taky problém. Už se mi několikrát stalo že jsem hlasoval vždy o 1 hodinu dál, a nedostal jsem ani obyčejnou truhlu. Nevím co to je, každopádně co to je?

_yyySepii

Antichr†st
No, z VoteParty máš i šanci, že nedostaneš nic. Ovšem, pokud je to opakované, asi je něco špatně. Seš si jistý, že tu VoteParty neotevíráš s plným inventářem, či přitom nejsi v Netheru? - tohle by to mohlo "blokovat"..
A co se týče VoteCrate..Sice se mi to obvykle nestává, ani nestávalo, ale v takovém případě by bylo dobré, kdyby sis počkal pár sudých hodin, a poté zkusil hlasovat znovu, nejlépe 4-6 hodin.

_yyySepii

Antichr†st
No, tak pak je tam ta možnost, že jsi doopravdy dostal pouhé XP/Money, v nejhorším případě nic. Ale tu jsi popřel tím, jak jsi uvedl, že je to opakované. Kolikrát se ti to stalo za sebou? A děje se to poprvé, nebo se ti to už několikrát stalo, ale vždy po nějaké době jsi nakonec něco dostal? :D

_yyySepii

Antichr†st
No, tak být tebou, nashrábl bych si pár VoteParties navíc a zkusil je všechny otevřít (postupně).. Pokud se takový problém bude znovu opakovat, napiš mi zde do soukromé zprávy, a pokusím se ho "opravit" svým způsobem. Teď si ale ještě nemyslím, že je to v takovém stádiu, aby se jednalo o bug, ale pouhé neštěstí.. :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.