• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Niksa48

Člen
Zdrejme to je zbytecny jit a psat to sem ze tu budu nejspis na dobro koncit, ale duvod proc to sem pisu je ten ze bych par hracum chtela jit a podekovat, bohuzel vsechny nicky si nepamatuju a teda jeste rict par slov k tomu to serveru takze pokud vas toto tema ( muj nazor na vec ) nezajima tak prosim nectete .... Dekuji ....

Za prve bych chtela podekovat hraci: @MattyNygg , @Thekure85 , @Scriner , @Bidlo , @xero2000 , @Cheap_ , @hanysCZ , @Teekeycz a @Juisy_Cz . Tohle jsou hraci na ktery jen tak nezapomenu a po kterych se mi bude i styska. Jejich teda vic ale tyhle lidi se mi zaryli do pameni, byla s vama fakt neskutecna sranda a bezvadne se s vama kecalo. Sice jsem chtela skoncit uz driv ale par z vas me ty posledni mesice neskutecne drzeli ale nechci je tu jmenovat oni urcite moc dobre vi . Jen je skoda ze takovich hracu neni na tom to serveru vic protoze sam o sobe je tento server naprosto uzasnej a zaslouzil si 1 misto , bouzel ta komunita bych rekla ze je cim dal horsi a to dost kazi server ale rikam je to jen muj nazor a taky duvod proc tu koncim. Obdivuju ty lidi co to zvladaj tim myslim ne jen hrace ale i A-Team a Majitele . No nic temito slovy jsem se chtela s vama vsema rozloucit doufam ze se zase nekde potkame a kdyztak mi napiste i vase nazory .

PS: omlouvam se za pravopisne chyby ale cestina nikdy nebyla zrovna muj salek caje :D

Cheap_

(・∀・ )
Je to škoda, jenže ti, co hrají na Prisonu, ví, jak to tam bylo.. Většina hráčů Tě jen využívala ke svému prospěchu, aby získali nějaké peníze na ranky, prestige, atd.. Ta komunita na prisonu se dělí na 2 části a to na tu, kde jsou lidé, kteří nemají potřebu žebrat od ostatních a zkrátka tam hrají proto, že je to baví a na druhé straně jsou hráči, kteří každou chvíli spamují do chatu, jestli jim někdo dá peníze a poté vyhledávají hráče, kteří mají více peněz a neustále je obtěžují skrz zprávy, aby jim poslali peníze. Poté to skončilo tak, že jsi byla až příliš laskává a právě toho pak i ostatní začli zneužívat, že jim Tvá částečná pomoc nebyla dost dobrá a žádné žebrání dost malicherné..
Ani se Ti nedivím, že se Ti to hraní pak takhle znepříjemnilo, když tam den co den po Tobě někdo furt chtěl jen ty "bilijóny".. Jenže tak už to bohužel je, ne každý se umí chovat, proto pak odcházejí dobří hráči, kteří jsou pod návalem nervů a psychicky to nezvládnou a nic jiného jim nezbývá. Každopádně tam budeš chybět, patříš k těm, kteří se na Prisonu řadí mezi tzn. "kořenové hráče".
Pokud se tam ještě někdy ukážeš, věřím, že většina lidí bude rádo, proto, myslím, že není důvod úplně končit, každopádně Ti přeji hodně štěstí ať už v tom světě virtuálním nebo tím za oknem (tam venku samozřejmě :D).

Měj se co nejlíp! (woot)

Niksa48

Člen
dekuju cheape a ostatni doufam ze to tam vydrzite a tobe cheape pevny nervy a taky at se ti dari ve vsech smerech :)

BlakkMety

Aktivní člen
Niky je mi líto že odcházíš ... Stále nechápu proč ale ano je to jen tvé rozhodnutí .... Budeš mi tu chybět , protože s tebou a tvojí ségrou byla vždycky zábava :3 :D .... Teď jen doufám že se ještě budeme bavit aspoň jinde :eek: ... Ale stále je možnost se vrátit ;)

Niksa48

Člen
jj bavit se budeme urcite a ohledne vraceni ..... no .....nervy mam jen jedny a ty si potrebuju setrit na realitu :/

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.