• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Krosta8

Prostě Keighto
Zdravím všechny,
jelikož se objevilo několik problémů s připojení na server, stažením klienta a další možné problémy, tak je, prosím, pište sem do komentářů, ale nespamujte zbytečně. Napište, co se vám stalo za chybu a někdo z admin teamu (převážně já) se vám pokusíme pomoci.

Budu postupně sestavovat také článek na wiki, kde bude popsáno, jak nastavit launcher, nějaké užitečné návody na nastavení Optifinu atp., což právě bude vycházet z feedbacku tady od vás, proto, prosím, jakmile naleznete problém, napiště ho sem.

Pokud budete mít k tomu i crash report, tak ho, prosím, dávejte do SPOILERU a hlavně do CODE. Tzn., že dáte vložit SPOILER, potom kliknete na vložení KÓD a do něj teprve hodíte samotný log, případně odkaz z pastebin.com a já se na to podívám
Předem moc děkuji,
Krosta8

EDIT// Odkaz na seznam častých problémů a postup, jak je řešit.
https://craftmania.cz/wiki/teggit-nemohu-se-dostat-na-server/

Veverciak

Velmi známý člen
"Failed to login: The authentication are currently down for maitenance"
Snaď mi niekto pomôže :( :D

Krosta8

Prostě Keighto
Ahoj,
tento problém není chyba na naší straně. Když jsi zapínal Minecraft, tak zrovna v té době nefungovaly Mojang servery, které se starají o přihlašování a náš server tě tam poté nepustí. Musíš to celé restartovat. Pokud by se to opakovalo, tak se odhlas z technic launcheru a znovu přihlaš.
PS: Tady je odkaz, kde jsou vidět statusy jednotlivých služeb Minecraftu http://xpaw.ru/mcstatus/

Krosta8

Prostě Keighto
Nene, pouze vypni Minecraft (případně všechny Minecrafty, jestli si jich pustil více) i launchery a poté zapni celé znovu.

Krosta8

Prostě Keighto
Pořád ti to píše to samé po restartu i launcheru? Divné.
Zkusil jsi se tedy i znovu přihlásit do technic launcheru?
Pokud jsi zkoušel i tohle, tak ti dost možná z nějakého neznámého důvodu blocku antivirus. Zkus např. nastavit u antivirusu (pokud to má) tichý režim a až poté zapnout launcher a poté Minecraft. Někde jsem to četl jako "návod na opravu", nemám to ověřeno.

Veverciak

Velmi známý člen
Pořád ti to píše to samé po restartu i launcheru? Divné.
Zkusil jsi se tedy i znovu přihlásit do technic launcheru?
Pokud jsi zkoušel i tohle, tak ti dost možná z nějakého neznámého důvodu blocku antivirus. Zkus např. nastavit u antivirusu (pokud to má) tichý režim a až poté zapnout launcher a poté Minecraft. Někde jsem to četl jako "návod na opravu", nemám to ověřeno.
Antivirus mi to neblokuje.A áno nejde mi to ani keď som sa znovu prihlásil do techniclauncheru.
+žiadny taký režim tam není :(

Krosta8

Prostě Keighto
Ať hledám jak hledám, tak kromě toho, že to musí být ze strany Mojangu, jsem nic jiného nenašel čili ti, bohužel, nemám jak pomoci. Předpokládám ale, že na Craftmanii se normálně dostaneš, což je divné, že na Teggit to nejde.

Veverciak

Velmi známý člen
Ať hledám jak hledám, tak kromě toho, že to musí být ze strany Mojangu, jsem nic jiného nenašel čili ti, bohužel, nemám jak pomoci. Předpokládám ale, že na Craftmanii se normálně dostaneš, což je divné, že na Teggit to nejde.
Ano, na cm sa dostanem ;).Aj tak díky za snahu mi pomôcť

-Veverciak

Bohužel mám stejný problém s origo mc se normálně přihlásím na obyč. server a jede vše jak má, ale na teggitu to vypisuje tuhle hlášku(Failed to login: The authentication are currently down for maitenance) restartování hry nepomohlo ani update verze javy (přidělená pamět hře 3Gb). Stáhnul jsem si tedy warez klienta a s tím už jsem se na server dostal...

Chemicky

Inkvizitor
Problém s málo RAM:
Mám notebook, který má 8GB ram, mám dvě grafické karty na sli slotu, takž eběží obě zároveň, každá má 4gb, mám win 10 a 64 bitovou javu a přesto mi nejdou zvednout ramky v technic launcheru.
Nabídne mi to jen možnost 1gb, ale to je samozřejmě málo.
Je nějaký jiný způsob jak zvednout ramky?

Krosta8

Prostě Keighto
Bohužel mám stejný problém s origo mc se normálně přihlásím na obyč. server a jede vše jak má, ale na teggitu to vypisuje tuhle hlášku(Failed to login: The authentication are currently down for maitenance) restartování hry nepomohlo ani update verze javy (přidělená pamět hře 3Gb). Stáhnul jsem si tedy warez klienta a s tím už jsem se na server dostal...
To mě mrzí, že to takto blbne, každopádně poptám se na to i Wejka, zda náhodou neví, kde je zakopaný pes :D

Problém s málo RAM:
Mám notebook, který má 8GB ram, mám dvě grafické karty na sli slotu, takž eběží obě zároveň, každá má 4gb, mám win 10 a 64 bitovou javu a přesto mi nejdou zvednout ramky v technic launcheru.
Nabídne mi to jen možnost 1gb, ale to je samozřejmě málo.
Je nějaký jiný způsob jak zvednout ramky?
Jo, napíšu ti to na Discordu

stefanbabiak

Ftefan | Premium
vždy když se připojím na teggit tak se mi to lagne a udělá to toto :
Ak mš 64-bitový počítač tak si stiahni 64-bitovú Javu a daj si väčší počet RAM v nastavení Launcheru. Keď so spustíš tak napravo hore máš Nastavení launcheru a tam to máš :D

lyfe

anarchic
Hoj... Mám zde problém
Pokaždé když se chci připojit na server tak to udělá toto https://ctrlv.cz/yK2E
Zkoušel jsem několikrát reset , a mám puštěný jen google a v něm cm web.
Nevíš/te co s tím ?

Krosta8

Prostě Keighto
Kde nastavím ty 2gb ram?Furt mě to padá.
Otevřeš techniclauncher a vpravo nahoře je "Launcher Options", tam nastavíš kolik ram chceš. Pokud ti to i tak nedá možnost, tak máš buďto zvolenou javu 32-bit a nebo špatně nainstalovanou a nebo prostě máš 32-bit systém.
Na to ti pak pomůže zadat tento příkaz do Java Arguments:
Zdrojový kód:
-Xmx2G -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSIncrementalMode -XX:-UseAdaptiveSizePolicy -Xmn1G
Tím automaticky povolíš pro MC 2GB ram.

Hoj... Mám zde problém
Pokaždé když se chci připojit na server tak to udělá toto https://ctrlv.cz/yK2E
Zkoušel jsem několikrát reset , a mám puštěný jen google a v něm cm web.
Nevíš/te co s tím ?
Už jsem ti to psal, ale ať přípdně vědí ostatní, co s tím.
Tento problém nastane v případě, že jsi mezitím zapnul jiný Minecraft a vlastně sis "ukradl session". Já to dělám třeba tak, že zapnu teggit, připojím se a dokud se neodpojím je to v pohodě. Mezitím si zapnu druhý Minecraft a jdu na CM.