• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Dají se nějak dohledat důkazy i pozdě?

• Ano

Votes: 2 66.7%
  • Ne

Votes: 1 33.3%

• Total voters
    3
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Silverfish003

Aktivní člen
Na tomhle serveru snad přestanu hrát. Tentokrát to není z toho důvodu že by mě okradli pres povolko, tentokrat to bylo jinak. Udělal jsem event parkour a kdyz jsem spadnul uprostřed eventu a umřel jsem, LightGamerTV skočil pro ty věci. Potom dal /tpa na mě a všechny je vyházel do voidu když jsem nechtěl zaplatit 10K. Potom se mi posmíval že jsem prej ko--- a pak jsem mu dal IS ban na perma. Poté mi nadával do msg (Zapomněl jsem to vyfotit). Bohužel, nelze podat důkaz protože namám kameru abych pořídil videozáznam.Na věci ktreré hráč vyházel do voidu jsem investoval spousty peněz, a dokonce byl mezi nimi i silktouch za který jsem utratil už kolem 150K. Dají se nějak dohledat důkazy i pozdě?

_yyySepii

Antichr†st
Log se ale zaznamenává v souborech a lze ho dohledat kdykoliv. :D
Co je to log? Log je záznam určité aktivity v dané hře. V tomto případě je hrou minecraft a log zaznamenává chat.
A jak takový log získat?

1. Zajdi do své slozky .minecraft. Čili do %appdata%.minecraft.
  2. Ve složce .minecraft musíš vyhledat složku logs.
  3. Ve složce logs by měly být soubory. Soubory jsou většinou pojmenovány datumem (datum, jakožto den, v kterém se den daný log [chat] zaznamenával).
V tvém případě asi bude nejúčinnější najít a otevřít soubor latest.log.
Připomínka - soubor .log můžeš otevřít jakýmkoliv textovým editorem, čili i pouhým poznámkovým blokem.

Pomocí kombinací kláves CTRL+F najdeš přesnou zprávu, od které se ten daný "trestný čin" odehrával. Pokud bys to nenašel dle zprávy, tak můžeš zkusit najít pouhý nick hráče, jenž dle tebe konal v rozporu s pravidly, a tak by jsi se měl dopracovat až k té "trestné" zprávě.

Silverfish003

Aktivní člen
Kdyby se tu dalo někoho vykopnout z diskuze z důvodu zbytečných příspěvků, tak by jsi byl prvním kdo by letěl

Jakub Š.

Člen
Kdyby se tu dalo někoho vykopnout z diskuze z důvodu zbytečných příspěvků, tak by jsi byl prvním kdo by letěl...
HTML:
<iframe src="https://giphy.com/embed/P1PemPnyp4g1i" width="480" height="360" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe><p><a href="https://giphy.com/gifs/reaction-P1PemPnyp4g1i">via GIPHY</a></p>

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.