• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DenisJ

My life is cringe
Ahoj,
tak je tu 4 den vtipů a dnes je tu téma "Škola" PS: Rozhodl jsem se, že od dnešního dne tu bude vždy 10 vtipů
#1 - Ve čtvrté třídě se píše písemka z matematiky.
Franta pošeptá Karlovi? "Ten učitel je ale de***."
Učitel na to zareaguje slovy:
"Nenapovídej Franto, Karel na to musí přijít sám!"
#2 - "Představ si, mami, Mirek včera přišel do školy špinavý a paní učitelka ho za trest poslala domů."
"A pomohlo to?"
"To se ví, dneska přišla špinavá celá třída."
#3 - Přijde Pepíček domů a ukazuje tatínkovi vysvědčení a tatínek povídá: "Tak hrozné vysvědčení jsem ještě neviděl."
A Pepíček povídá: "Já taky ne, včera jsem to našel ve tvých věcech."
#4 - "Vstávej synku, musíš do školy!"
"Maminko, já tam nechci, oni mě tam vůbec neberou a smějí se mi. Opravdu tam musím jít?"
"Musíš, musíš, vždyt´ jseš učitel."
#5 - Tři žáci stojí za trest na chodbě.
"Co jste provedli?" ptá se inspektor.
První povídá: "Já jsem chtěl hodit houbu z okna."
Druhý: "Já také"
"A co Ty?"
"Já jsem Josef Houba."
#6 - Učitelka se ptá žáčka: "Pověz mi, co je dál, Měsíc nebo Čína?"
"Čína."
"A jak si na to přišel?"
"Měsíc vidím každý den, ale Čínu jsem ještě nikdy neviděl!"
#7 - "Mami, může mne paní učitelka potrestat za něco, co jsem neudělal?"
"Nemůže, Jiříčku, Nemůže."
"To jsem rád. Já tedy neudělám domácí úkol."
#8 - Klepaní na nebeskou bránu.
Svatý Petr zakřičí: "Co je?"
"Neříká se CO JE, ale KDO JE!"
"Bože, zase učitelka!"
#9 - "Co jste dnes dělali ve škole?"
"Připravovali jsme výbušné zařízení."
"A co budete dělat zítra ve škole?"
"V jaké škole?"
#10 - Sedí dva vyhladovělí studenti na koleji a fantazírují: "Co takhle začít chovat prase?"
"Ti hrabe, ne? Co ta špína? A ten smrad?"
"Si zvykne..."
Tak doufám, že se vám dnešní vtipy líbili a jak jste si mohli všimnout tak se každý díl něco mění zatím to bylo jen v nadpisu, ale zítra se těšte zítra to již nebude v nadpisu. Dokázali, Byste si typnout co to bude?

YouAreDead

MikeJeBan
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

micik10

Kráľovná Narnie :*
micik10 sa hlási do služby:

Dnes som bolo v škole len pár minút, lebo bolo tak teplo že som sa vyparil.

"Janko, ktorý cicavec nemá zuby?" "Môj dedko"

Anička donesie zo školy poznámku: "Vaša dcéra nič nevie." Otec odpísal: "Práve preto ju posielam do školy."

"Čo je dôkazom toho, že Zem je guľatá?" "Glóbus."

Na hodine náboženstva sa farár pýta žiakov: "Kde je Ježiš?" Prihlási sa Denis a hovorí: "Ja viem, býva na záchode." "Ako to myslíš?" reaguje farár. "Každé ráno, keď chce ísť otec dnu, zaklope na dvere a hovorí: "Ježiši Kriste, ešte stále si tam?"

Aký je rozdiel medzi školou a blázincom? Telefónne číslo.

Keď všetci spia, a jeden rozpráva, hovorí sa tomu vyučovanie.

V škole si pripadám ako na policajnej stanici - stále sa ma niečo pýtajú, a ja nič neviem.

"Janko, prečo si prišiel neskoro na vyučovanie?" pýta sa učiteľka. "Pichla ma včela." "Ukáž!" "Nemôžem" "Tak si sadni." " Ani to nemôžem."

Na biológii vyvolá učiteľka lajdáka Denisa ( :O :D ) a pýta sa ho: "Denis povedz nám, čo je toto." "To je kostra." "Dobre, ale z akého zvieraťa?" "Z mŕtveho?"

DenisJ

My life is cringe
micik10 sa hlási do služby:

Dnes som bolo v škole len pár minút, lebo bolo tak teplo že som sa vyparil.

"Janko, ktorý cicavec nemá zuby?" "Môj dedko"

Anička donesie zo školy poznámku: "Vaša dcéra nič nevie." Otec odpísal: "Práve preto ju posielam do školy."

"Čo je dôkazom toho, že Zem je guľatá?" "Glóbus."

Na hodine náboženstva sa farár pýta žiakov: "Kde je Ježiš?" Prihlási sa Denis a hovorí: "Ja viem, býva na záchode." "Ako to myslíš?" reaguje farár. "Každé ráno, keď chce ísť otec dnu, zaklope na dvere a hovorí: "Ježiši Kriste, ešte stále si tam?"

Aký je rozdiel medzi školou a blázincom? Telefónne číslo.

Keď všetci spia, a jeden rozpráva, hovorí sa tomu vyučovanie.

V škole si pripadám ako na policajnej stanici - stále sa ma niečo pýtajú, a ja nič neviem.

"Janko, prečo si prišiel neskoro na vyučovanie?" pýta sa učiteľka. "Pichla ma včela." "Ukáž!" "Nemôžem" "Tak si sadni." " Ani to nemôžem."

Na biológii vyvolá učiteľka lajdáka Denisa ( :eek: :D ) a pýta sa ho: "Denis povedz nám, čo je toto." "To je kostra." "Dobre, ale z akého zvieraťa?" "Z mŕtveho?"
Micik opět zachrańuje :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.