• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DenisJ

My life is cringe
Ahoj,
je tu devátý díl vtipů :) Minule mi bohužel nikdo nenapsal žádný vtip, takže jestli mi napíšete vtipy teď tak to udělám zítra, jestli nevíte o co se jedná podívejte se na minulý díl. Dnešní Téma: Národy

- Vsadí se Němec, Slovák a Čech, kdo přeplave moře.
Němec plave, potká žraloka a řekne si, že si naposledy zazpívá svoji hymnu.
Zpívá a žralok ho sežere.
Potom plave Slovák, potká žraloka, tak si naposledy zazpívá svoji hymnu a žralok ho sežere.
Nakonec plave Čech a potká žraloka.
Začne zpívat svoji hymnu "Kde domov můj, kde domov můj" a žralok si odfrkne a řekne: "Bezdomovce nežeru."
#2 -
Položili jsme v několika zemích následující otázku: "Prosím vás, jaký je váš názor na nedostatek jídla v jiných částech světa?"
Výsledek byl katastrofální:
V Africe nikdo nevěděl, co je to jídlo.
V Západní Evropě nikdo nevěděl, co je to nedostatek.
Ve Východní Evropě nikdo nevěděl, co je to váš názor.
V Jižní Americe nikdo nevěděl, co je to prosím vás.
V USA nikdo nevěděl, co je to v jiných částech světa.
#3 - Angličan, Skot a Ir šli jednou spolu v polední pauze na pivko. Když se chystali smočit rty, přistála každému z nich na pěně moucha.Angličan znechuceně pivo odstrčil. Ir jedním prstem mouchu vylovil a řádně se napil. Skot vytáhl mouchu, podržel ji nad sklenicí a zakřičel:
"Vyplivni to ty potvoro, vyplivni to!"
#4 - Potká Slovák vílu a víla mu slibuje, že mu splní přání.
Slovák řekne:"Chcel by som byť ministrom!"
Další den se probudí a je z něj bonsaj.
#5 -
V autobusu sedí lidé různé národnosti, ale co čert nechtěl, autobus havaruje. Všude kolem spousta sanitek, zdravotníci ošetřují raněné, když jeden rom vyjede na doktora:
"Co ty tady ošetřuješ jenom bílý!"
Doktor mu s klidem odpoví:
"Vidíš barvu té sanitky? Bílá! Počkej si na svoji sanitku!"
#6 - Rus a Američan se nechaj na 100 let zmrazit. Když je rozmrazí, jdou si koupit noviny. Rus čte na titulní stránce:
"V Americe už popáté vyhráli volby komunisté!"
Má z toho hroznou radost a podá je vítězně Američanovi. Ten přelistuje a vrátí mu je na stránce s velkým nadpisem:
"Nové nepokoje na Čínsko-Polské hranici!"
#7 - V autě jede Albánec, Jugoslávec a Ukrajinec. Kdo řídí?
Policie.
#8 - Vypráví ostravák po dovolené v Tatrách:
"Představte si, že v těch Tatrách mají vzduch, kterej není vidět!"
#9 - V jedné cikánské rodině se narodí dvanáctý potomek a manžel už to nezvládá tak jde k sousedům a nabídne jim dítě. Sousedka svolí, že když jsou ty Vánoce tak tedy ano. Další rok se to opakuje a když cikán příjde třetí rok sousedka se jde poradit s mužem. Vrátí se a řekne:
"Víte my bychom letos na Vánoce raději kapra..."
#10 -
Poláka takhle přepadli dva lupiči. Bránil se jako lev, ale nakonec ho přeci jen přemohli. Prohledali mu kapsy, ale našli u něj jen pár drobných:
"To myslíš vážně, že ses takhle rval jen kvůli deseti zlotým?"
"Ne, já myslel, že jdete po těch padesáti tisících, které mám v botě."

Tak to byly dnešní vtipy :D Dnes byly dost dlouhý a nezapomeňte mi napsat ty vtipy do zpráv :)

micik10

Kráľovná Narnie :*
Ide obyvateľ Narnie, Rus a Japonec.
Dohadujú sa kto najdlhšie vydrží v tlame medveďa.
Rus tam vydrží 69 sekúnd.
Japonec 69 minút.
A obyvateľ Narnie 69 rokov.
Ale Japonec ani Rus sa ho nepýtajú ako je možné že tam vydržal tak dlho.
Prečo?
Lebo už sú dávno mŕtvi... Heh.

D

Deleted member 2540

Návštěvník
vymyslel jsem básničku :byla jedna gorilla co po světě chodila sedla si zvedla ocas prdla si xD

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.