DenisJ
My life is cringe
Ahoj,
je tu devátý díl vtipů Minule mi bohužel nikdo nenapsal žádný vtip, takže jestli mi napíšete vtipy teď tak to udělám zítra, jestli nevíte o co se jedná podívejte se na minulý díl. Dnešní Téma: Národy
#1 - Vsadí se Němec, Slovák a Čech, kdo přeplave moře.
Němec plave, potká žraloka a řekne si, že si naposledy zazpívá svoji hymnu.
Zpívá a žralok ho sežere.
Potom plave Slovák, potká žraloka, tak si naposledy zazpívá svoji hymnu a žralok ho sežere.
Nakonec plave Čech a potká žraloka.
Začne zpívat svoji hymnu "Kde domov můj, kde domov můj" a žralok si odfrkne a řekne: "Bezdomovce nežeru."
#2 -
Položili jsme v několika zemích následující otázku: "Prosím vás, jaký je váš názor na nedostatek jídla v jiných částech světa?"
Výsledek byl katastrofální:
V Africe nikdo nevěděl, co je to jídlo.
V Západní Evropě nikdo nevěděl, co je to nedostatek.
Ve Východní Evropě nikdo nevěděl, co je to váš názor.
V Jižní Americe nikdo nevěděl, co je to prosím vás.
V USA nikdo nevěděl, co je to v jiných částech světa.
#3 - Angličan, Skot a Ir šli jednou spolu v polední pauze na pivko. Když se chystali smočit rty, přistála každému z nich na pěně moucha.Angličan znechuceně pivo odstrčil. Ir jedním prstem mouchu vylovil a řádně se napil. Skot vytáhl mouchu, podržel ji nad sklenicí a zakřičel:
"Vyplivni to ty potvoro, vyplivni to!"
#4 - Potká Slovák vílu a víla mu slibuje, že mu splní přání.
Slovák řekne:"Chcel by som byť ministrom!"
Další den se probudí a je z něj bonsaj.
#5 -
V autobusu sedí lidé různé národnosti, ale co čert nechtěl, autobus havaruje. Všude kolem spousta sanitek, zdravotníci ošetřují raněné, když jeden rom vyjede na doktora:
"Co ty tady ošetřuješ jenom bílý!"
Doktor mu s klidem odpoví:
"Vidíš barvu té sanitky? Bílá! Počkej si na svoji sanitku!"
#6 - Rus a Američan se nechaj na 100 let zmrazit. Když je rozmrazí, jdou si koupit noviny. Rus čte na titulní stránce:
"V Americe už popáté vyhráli volby komunisté!"
Má z toho hroznou radost a podá je vítězně Američanovi. Ten přelistuje a vrátí mu je na stránce s velkým nadpisem:
"Nové nepokoje na Čínsko-Polské hranici!"
#7 - V autě jede Albánec, Jugoslávec a Ukrajinec. Kdo řídí?
Policie.
#8 - Vypráví ostravák po dovolené v Tatrách:
"Představte si, že v těch Tatrách mají vzduch, kterej není vidět!"
#9 - V jedné cikánské rodině se narodí dvanáctý potomek a manžel už to nezvládá tak jde k sousedům a nabídne jim dítě. Sousedka svolí, že když jsou ty Vánoce tak tedy ano. Další rok se to opakuje a když cikán příjde třetí rok sousedka se jde poradit s mužem. Vrátí se a řekne:
"Víte my bychom letos na Vánoce raději kapra..."
#10 -
Poláka takhle přepadli dva lupiči. Bránil se jako lev, ale nakonec ho přeci jen přemohli. Prohledali mu kapsy, ale našli u něj jen pár drobných:
"To myslíš vážně, že ses takhle rval jen kvůli deseti zlotým?"
"Ne, já myslel, že jdete po těch padesáti tisících, které mám v botě."
Tak to byly dnešní vtipy Dnes byly dost dlouhý a nezapomeňte mi napsat ty vtipy do zpráv
je tu devátý díl vtipů Minule mi bohužel nikdo nenapsal žádný vtip, takže jestli mi napíšete vtipy teď tak to udělám zítra, jestli nevíte o co se jedná podívejte se na minulý díl. Dnešní Téma: Národy
#1 - Vsadí se Němec, Slovák a Čech, kdo přeplave moře.
Němec plave, potká žraloka a řekne si, že si naposledy zazpívá svoji hymnu.
Zpívá a žralok ho sežere.
Potom plave Slovák, potká žraloka, tak si naposledy zazpívá svoji hymnu a žralok ho sežere.
Nakonec plave Čech a potká žraloka.
Začne zpívat svoji hymnu "Kde domov můj, kde domov můj" a žralok si odfrkne a řekne: "Bezdomovce nežeru."
#2 -
Položili jsme v několika zemích následující otázku: "Prosím vás, jaký je váš názor na nedostatek jídla v jiných částech světa?"
Výsledek byl katastrofální:
V Africe nikdo nevěděl, co je to jídlo.
V Západní Evropě nikdo nevěděl, co je to nedostatek.
Ve Východní Evropě nikdo nevěděl, co je to váš názor.
V Jižní Americe nikdo nevěděl, co je to prosím vás.
V USA nikdo nevěděl, co je to v jiných částech světa.
#3 - Angličan, Skot a Ir šli jednou spolu v polední pauze na pivko. Když se chystali smočit rty, přistála každému z nich na pěně moucha.Angličan znechuceně pivo odstrčil. Ir jedním prstem mouchu vylovil a řádně se napil. Skot vytáhl mouchu, podržel ji nad sklenicí a zakřičel:
"Vyplivni to ty potvoro, vyplivni to!"
#4 - Potká Slovák vílu a víla mu slibuje, že mu splní přání.
Slovák řekne:"Chcel by som byť ministrom!"
Další den se probudí a je z něj bonsaj.
#5 -
V autobusu sedí lidé různé národnosti, ale co čert nechtěl, autobus havaruje. Všude kolem spousta sanitek, zdravotníci ošetřují raněné, když jeden rom vyjede na doktora:
"Co ty tady ošetřuješ jenom bílý!"
Doktor mu s klidem odpoví:
"Vidíš barvu té sanitky? Bílá! Počkej si na svoji sanitku!"
#6 - Rus a Američan se nechaj na 100 let zmrazit. Když je rozmrazí, jdou si koupit noviny. Rus čte na titulní stránce:
"V Americe už popáté vyhráli volby komunisté!"
Má z toho hroznou radost a podá je vítězně Američanovi. Ten přelistuje a vrátí mu je na stránce s velkým nadpisem:
"Nové nepokoje na Čínsko-Polské hranici!"
#7 - V autě jede Albánec, Jugoslávec a Ukrajinec. Kdo řídí?
Policie.
#8 - Vypráví ostravák po dovolené v Tatrách:
"Představte si, že v těch Tatrách mají vzduch, kterej není vidět!"
#9 - V jedné cikánské rodině se narodí dvanáctý potomek a manžel už to nezvládá tak jde k sousedům a nabídne jim dítě. Sousedka svolí, že když jsou ty Vánoce tak tedy ano. Další rok se to opakuje a když cikán příjde třetí rok sousedka se jde poradit s mužem. Vrátí se a řekne:
"Víte my bychom letos na Vánoce raději kapra..."
#10 -
Poláka takhle přepadli dva lupiči. Bránil se jako lev, ale nakonec ho přeci jen přemohli. Prohledali mu kapsy, ale našli u něj jen pár drobných:
"To myslíš vážně, že ses takhle rval jen kvůli deseti zlotým?"
"Ne, já myslel, že jdete po těch padesáti tisících, které mám v botě."
Tak to byly dnešní vtipy Dnes byly dost dlouhý a nezapomeňte mi napsat ty vtipy do zpráv