F3ryCZ
Aktivní člen
a troubili na nás, ale já nezastavoval. Cori na mě vykřikovala:,,Zastav,zastav!",ale já jel dál a eště jsem přidal plyn. Najednou Tizi vykřikl,,Pozor!". Všichni se lekli a konečně jsme si všichni uvědomili,že asi 10 metrů od nás je železniční přejezd a zrovna přes něj měl jet vlak. Ale to už na mě všichni křičeli:,,Zastav,Zastav, Vždyť nás zabiješ!",ale já nezastavoval, protože jsem věděl, že za námi pořád jedou policajti. Jen tak tak sem stihnul přejezd přejet, ale policajti to už nestihli a narazili do vlaku. To se nám hodilo a rychle jsem mířil směrem k letišti, protože za chvíli nám mělo letět letadlo. Přijeli jsme na letiště, všechno jsme si vzali a nastoupili si do letadla. V letadle nás přivítala krásná letuška Shijaska a poslala nás, aby jsme si šli sednout. Eště před odletem nás upozornili piloti Medvídě a EliteKits,že za 5 minut vyrážíme. Najednou Mari řekl:,,Doufám, že tenhle let dopadne dobře." ,,To já taky",Odpověděla mu Cori. ,,No 10 hodin cesta, nevím jak vy, ale já se jdu prospat." Nikdo neměl nic proti, tak jsem klidně usnul.......................
Postavy:
Já= @F3ryCZ
brácha= @MARIMR008
bratranec= @_Tizi0sCZE_
sestřenice= @Cleverfox16
letuška= @ShijaskaCZ
pilot1= @Medvide007_CZ
pilot2= @EliteKits
Upozornění pro tetičku @Anviliope: Promiň, ale objevíš se až na konci příběhu , doufám, že ti to nevadí .
Postavy:
Já= @F3ryCZ
brácha= @MARIMR008
bratranec= @_Tizi0sCZE_
sestřenice= @Cleverfox16
letuška= @ShijaskaCZ
pilot1= @Medvide007_CZ
pilot2= @EliteKits
Upozornění pro tetičku @Anviliope: Promiň, ale objevíš se až na konci příběhu , doufám, že ti to nevadí .