• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

F3ryCZ

Aktivní člen
Mari a Shijaska
,,Bože, kde to jsem ?", řekla si Shijaska, když se probrala. ,,Shijasko ty jsi tu taky ?",zeptal se tázavě Mari.,,Jo jsem, myslela jsem, že jsem tu ..........". ,,Ticho Někdo jde",přerušil jí Mari. Oba viděli jak se k nim přibližuje postava. ,,Á Mari a Shijaska konečně se vám pomstím! Za všechno co jste mi udělali!". ,,Lukasi co jsme ti kdy udělali?",zeptala se vystrašeně Shijaska. ,,Vy si to nepamatujete ? Jak jste mě odkopli, když jsem byl v nejhorší situaci ?". ,,Ale Lukasi to přece....". ,,Mlč",přerušil Mariho Lukas, ,,Budete za svoje činy odměněni",a s těmito slovy odešel......
Medvídě,Tizi a Cori
,,Zůstali jsme jen mi 3,musíme se pokusit najít Mariho,Feryho a EliteKits",řekl Medvídě. ,,Medvídě půjde severní část ostrova, Cori půjde na jížní a já na východní. Všichni se sejdeme zde za 2 hodiny",rozlosoval všechny Tizi.
1.Medvídě
Hledal jsem a hledal, ale bohůžel bez úspěchu, proto jsem se rozhodl navrátit a počkat na ostatní....
2.Tizi
Vydal jsem se na východ, kde jsem hledal asi 2 a půl hodiny, ale bohůžel bez úspěchu,rozhodl jsem se tedy vrátit. Čekal tam už Medvídě a jak jsem viděl vrátil se sám. ,,Našel si něco?", zeptal se mě. ,,Ne,musíme se spolehnout na Cori......
3.Cori
Šla jsem jednou cestou asi půl hodiny,když jsem uviděla ležící postavu na zemi. Rychle jsem se k ní rozběhla a zjistila jsem, že to je Fery, naštěstí dýchal. Stmívalo se a proto jsem se rozhodla rozdělat oheň a postavit přístřešek. Po asi půl hodině se Fery probral a řekl: ,,Cori díky bohu vůbec si nic nepamatuju,podíval jsem se na telefon a najednou jsem omdlel.Pamatuju si pouze, že EliteKits zemřel a Mari zmizel." ,,Co? Shijaska zmizela taky!".......
Postavy:
Já=
@F3ryCZ
brácha= @MARIMR008
bratranec= @_Tizi0sCZE_
sestřenice= @Cleverfox16
letuška= @ShijaskaCZ
pilot1= @Medvide007_CZ
pilot2= @EliteKits -R.I.P.
tetička=@Anviliope
mobílek :3=@DesireC
zlodruch :D= @iTzL4k4S1kPwP
Omlouvám se za ten název, nevěděl jsem to jak jinak pojmenovat :D, nechtěl jsem tam dávat zrovna svoje jméno, ale nevěděl jsem co jinýho :D.

zSkillsPvP

Aktivní člen
Vidím že vás toto baví.. Ale už mě to chvílema štve ._.
v uvozovkách ,,příběh'' sem ,,příběh'' tam... už je toho tady moc...
A navíc chvílema ty ,,scénáře'' ani nevypadají zajímavě nebo nějak tak..
Vypadají některé spíš jakoby to autor psal jen tak ze srandy aby zaplnil off-topic svýma příběhama :)
Jinak mi moc ty příběhy nevadí ale myslím že to už zachází do stylu seznamek na creativu...
Toť ode mě vše... Nic víc k tomu nedodám.
A jsem připraven na vaše jak smyslné tak nesmyslné odpovědi.
Děkuji ZeD :)

F3ryCZ

Aktivní člen
Vidím že vás toto baví.. Ale už mě to chvílema štve ._.
v uvozovkách ,,příběh'' sem ,,příběh'' tam... už je toho tady moc...
A navíc chvílema ty ,,scénáře'' ani nevypadají zajímavě nebo nějak tak..
Vypadají některé spíš jakoby to autor psal jen tak ze srandy aby zaplnil off-topic svýma příběhama :)
Jinak mi moc ty příběhy nevadí ale myslím že to už zachází do stylu seznamek na creativu...
Toť ode mě vše... Nic víc k tomu nedodám.
A jsem připraven na vaše jak smyslné tak nesmyslné odpovědi.
Děkuji ZeD :)
Nečti to nebo si toho vůbec nevšímej...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.