• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

O čem Bude Další Epizoda?

• O Cikánech

Votes: 2 66.7%
  • O Policajtech

Votes: 0 0.0%
  • O Rodině

• O Škole

Votes: 1 33.3%
  • Nic, Nelíbí Se Mi Tvoje Vtipy

• Nevím, ale líbí se mi tvoje epizody

• Total voters
    3
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Patrik_ManCZ12

Aktivní člen
Jelikož To je 5Díl tak to musíme nějak Oslavit takže dáme 20Vtipu! :D
Dnes Si Dáme Něco O Pepíčkovi! :D

1.Vtip
Přijde Pepíček za maminkou, že ho bolí hlava.
"Maminko, mě bolí hlava."
Maminka mu odpoví: "Víš Pepíčku, musíš hodně pít."
Pepíček: "Dobře, takže kde je kořalka?"

2.Vtip
Pepíček sedí ve vlaku a žvýká žvýkačku. Přisedne si k němu stará paní. Po 5 minutách mu stařenka řekne: "To je od tebe moc hezké, že mi tu tolik věcí vyprávíš, ale já jsem hluchá."

3.Vtip
Pepíček prosí tátu: "Tati, kup mi buben."
"Nekoupím, budeš mě rušit při práci."
Pepíček: "Neboj, budu bubnovat jenom, když budeš spát."

4.Vtip
Pepíček dostal k Vánocům kolo. Na jaře se rozhodl, že ho konečně vyzkouší. Objede dům a volá na babičku: "Hele, babičko, bez držení." Podruhé objede dům a volá: "Hele, babičko, bež žubů."

5.Vtip
Na kolejích leží zakrvácená babka a sténá:
"Nohy! Moje nohy !!!"
Jde kolem Pepíček a praví:
"Co to žvaníte ženská! Vždyť žádný nemáte.."

6.Vtip
Na hodině matematiky pan učitel pokládá dětem otázku: "Když budu držet v pravé ruce deset jablek a v levé jedenáct jablek. Co budu mít?"
Pepíček se přihlásí a odpoví: "Pane učiteli, budete mít obří ruce."

7.Vtip

„George Washington nejenže pokácel třešeň svého otce, ale odmítl to přiznat. Jeho otec ho však nepotrestal. Proč?“
Přihlásí se Pepíček:
„Protože George držel pořád tu sekeru?“

8.Vtip
Učitelka napíše na tabuli „Už měsíce jsem se nepobavyla.“
„Jak tohle opravíme?“
A Pepíček na to:
„Najděte si přítele.“

9.Vtip
Učitelka náboženství se jednou zeptá Janičky:
"Jak oslovujeme našeho nejvyššího?"
Jenomže Janička byla moc ospalá a učitelčina otázka ji neprobudila. Všiml si toho Pepíček, takže ji bodnul zezadu kružítkem, aby se pobavil.
"Pane Bože!" Vykřikla Janička.
Učitelka ji pochválí, aniž by si všimla, že Janička opět usnula. Po několika dalších minutách se opět zeptá Janičky:
"Jak říkáme našemu spasiteli?"
Pepíček opět bodne Janičku kružítkem, aby byla legrace. Ta vyletí ze židle a zavýskne "Ježíši Kriste!"
Učitelka ji opět moc chválí, a když se posune ve výkladu dál, opět položí spící Janičce další otázku:
"Co řekla Eva Adamovi, když zplodila jejich dvaatřicáté dítě?"
Janička, která to opět schytala kružítkem, se rozzlobí, vyletí ze židle a zakřičí:
"Ještě jednou to do mě vrazíš a jí ti to zlomím a nacpu do krku!"

10.Vtip

Malý Pepíček nebyl dva dny ve škole. Třetí den přichází rovnou k panu učiteli a nese mu omluvenku: Omluvte mého syna z vyučování, byl velice nemocný, S pozdravem moje matka…

11.Vtip
Pepíček přichází s pláčem k mamince.
„Mami, taťka se klepnul kladivem do palce.“
„Ale prosím tě, to bude dobré. Kvůli tomu nemusíš přeci brečet.“
„No to ne, ale já jsem se mu zasmál…“

12.Vtip
Dědeček jde na procházku se svým pěti letým vnoučkem. „Podívej se, Pepíčku, to je nádhera.“ Posadí se do trávy, všude kolem kvete spousta kytek. „Vidíš ty nádherné stromy? Ty zelené, nekonečné louky? A ty květiny, prostě dokonalé.“ V tom se vnuk otočí na dědečka a ptá se: „dědo, dostaneme tvoje nové auto?“ „Jak tě něco takového zrovna teď napadlo?“ „No, tatínek totiž říkal, že až budeš prdět do hlíny a budeš pod kytkami, tak dostaneme tvoje auto.“

13.Vtip

Pepíček jde spokojeně ze školy domů.
„Tak co Pepíčku, copak jste dnes dělali ve škole?“
„Vyráběli jsme výbušniny.“
„Opravdu? A co v té škole budete dělat zítra?“
„V jaké škole?“

14.Vtip
Pan učitel se ptá dětí ve škole, co je nejrychlejší na světě. Děti začnou jeden za druhým vykřikovat.
Anička: „rychlík.“
Honzík: „letadlo.“
Maruška: „myšlenka – v mé mysli mohu být v Itálii a za vteřinu v Americe.“
Nakonec se přihlásí Pepíček a říká: „můj tatínek je ještě rychlejší, než myšlenka. Včera když jsem šel večer kolem ložnice, tak jsem zaslechl maminku, jak říká – No Franto, dneska jsi byl ještě rychleji, než jsem si myslela.“

15.Vtip
Pepíček jede poprvé na skautský tábor. Děti se po příjezdu ubytují v malých chatičkách. Večer mají všichni jít spát, jenom malý Pepíček nechce pořád spát. „Slečno vychovatelko, nemohl bych si jít lehnout do chatky s vámi?“ ptá se vedoucí. „Co tě to napadá, Pepíčku,“ díví se slečna, „tady spí každý ve své chatce, nemůžu dělat kvůli tobě výjimky.“ „Ale moje maminka mi to vždy dovolí, jinak neusnu.“ Vedoucí tedy kývne a dovolí Pepíčkovi si lehnout vedle ní. „Slečno, mohl bych vám před spaním dloubat prstíkem do pupíku?“ ptá se Pepíček po chvíli. „Co blázníš? Lehni a spi!“ „Ale moje maminka mi to vždy dovolí, bez toho neusnu!“ I tentokrát tedy slečna kývne, ač nerada. Po chvíli ale zaječí: „Pepíčku, tohle ale není pupík!“ „Já vím.“ zamumlá Pepíček sebejistě „A tohle taky není prst!"

16.Vtip
Pepíčku, neštvi mě, proč mi zase lžeš?“ rozčiluje se maminka. „Ty nevíš, co se stane z dětí, které lžou, podvádí a kradou?“ „Ale jasně, že vím, mámo … Politici a poslanci.“

17.Vtip
Učitelka na hodině přírodopisu se ptá Pepíčka. „Pepíčku, který pták je nejchytřejší na světě?“ „No to je přece jasné, že vlaštovka.“ „Jak jsi na to přišel?“ diví se učitelka. „Protože se v září na začátku školního roku sbalí a vypadne.

18.Vtip
„Pane učiteli, potrestal byste mě za něco, co jsem neudělal?“ „No samozřejmě že ne Pepíčku.“ „Tak to je dobře, protože jsem neudělal domácí úkol

19.Vtip
Učitel říká žákům. „Zabil jsem člověka. Jak sedá toto říct v budoucím čase?“ Nikdo z dětí se nehlásí, tak učitel vyvolá Pepíčka. Ten se postaví a říká: „v budoucím čase je to – půjdeš do vězení.“

20.Vtip
V křesťanské škole se děti řadí na oběd. Nejdříve přijdou k míse plné jablek. Jeptiška se otočí na děti a říká: „Vezměte si každý jen jedno, Bůh se dívá!“ Děti poslechnou a popojdou k další míse. Ta je přeplněná čokoládovými sušenkami. Pepíček se otočí na Jeníka a říká mu: „Jen si ber, Bůh hlídá ty jabka.“

Doufám že se vám vtipy líbily! :D
Vtipy By Měly Ted Vycházet Každou 1Hodinu ! :O :D Podle toho jak Budu Mít čas ! :)

Zdílte Toto Kamarádum! :D Budu moc rád!

- Patrik_ManCZ

Patrik_ManCZ12

Aktivní člen
Jelikož To je 5Díl tak to musíme nějak Oslavit takže dáme 20Vtipu! :D
Dnes Si Dáme Něco O Pepíčkovi! :D

1.Vtip
Přijde Pepíček za maminkou, že ho bolí hlava.
"Maminko, mě bolí hlava."
Maminka mu odpoví: "Víš Pepíčku, musíš hodně pít."
Pepíček: "Dobře, takže kde je kořalka?"

2.Vtip
Pepíček sedí ve vlaku a žvýká žvýkačku. Přisedne si k němu stará paní. Po 5 minutách mu stařenka řekne: "To je od tebe moc hezké, že mi tu tolik věcí vyprávíš, ale já jsem hluchá."

3.Vtip
Pepíček prosí tátu: "Tati, kup mi buben."
"Nekoupím, budeš mě rušit při práci."
Pepíček: "Neboj, budu bubnovat jenom, když budeš spát."

4.Vtip
Pepíček dostal k Vánocům kolo. Na jaře se rozhodl, že ho konečně vyzkouší. Objede dům a volá na babičku: "Hele, babičko, bez držení." Podruhé objede dům a volá: "Hele, babičko, bež žubů."

5.Vtip
Na kolejích leží zakrvácená babka a sténá:
"Nohy! Moje nohy !!!"
Jde kolem Pepíček a praví:
"Co to žvaníte ženská! Vždyť žádný nemáte.."

6.Vtip
Na hodině matematiky pan učitel pokládá dětem otázku: "Když budu držet v pravé ruce deset jablek a v levé jedenáct jablek. Co budu mít?"
Pepíček se přihlásí a odpoví: "Pane učiteli, budete mít obří ruce."

7.Vtip

„George Washington nejenže pokácel třešeň svého otce, ale odmítl to přiznat. Jeho otec ho však nepotrestal. Proč?“
Přihlásí se Pepíček:
„Protože George držel pořád tu sekeru?“

8.Vtip
Učitelka napíše na tabuli „Už měsíce jsem se nepobavyla.“
„Jak tohle opravíme?“
A Pepíček na to:
„Najděte si přítele.“

9.Vtip
Učitelka náboženství se jednou zeptá Janičky:
"Jak oslovujeme našeho nejvyššího?"
Jenomže Janička byla moc ospalá a učitelčina otázka ji neprobudila. Všiml si toho Pepíček, takže ji bodnul zezadu kružítkem, aby se pobavil.
"Pane Bože!" Vykřikla Janička.
Učitelka ji pochválí, aniž by si všimla, že Janička opět usnula. Po několika dalších minutách se opět zeptá Janičky:
"Jak říkáme našemu spasiteli?"
Pepíček opět bodne Janičku kružítkem, aby byla legrace. Ta vyletí ze židle a zavýskne "Ježíši Kriste!"
Učitelka ji opět moc chválí, a když se posune ve výkladu dál, opět položí spící Janičce další otázku:
"Co řekla Eva Adamovi, když zplodila jejich dvaatřicáté dítě?"
Janička, která to opět schytala kružítkem, se rozzlobí, vyletí ze židle a zakřičí:
"Ještě jednou to do mě vrazíš a jí ti to zlomím a nacpu do krku!"

10.Vtip

Malý Pepíček nebyl dva dny ve škole. Třetí den přichází rovnou k panu učiteli a nese mu omluvenku: Omluvte mého syna z vyučování, byl velice nemocný, S pozdravem moje matka…

11.Vtip
Pepíček přichází s pláčem k mamince.
„Mami, taťka se klepnul kladivem do palce.“
„Ale prosím tě, to bude dobré. Kvůli tomu nemusíš přeci brečet.“
„No to ne, ale já jsem se mu zasmál…“

12.Vtip
Dědeček jde na procházku se svým pěti letým vnoučkem. „Podívej se, Pepíčku, to je nádhera.“ Posadí se do trávy, všude kolem kvete spousta kytek. „Vidíš ty nádherné stromy? Ty zelené, nekonečné louky? A ty květiny, prostě dokonalé.“ V tom se vnuk otočí na dědečka a ptá se: „dědo, dostaneme tvoje nové auto?“ „Jak tě něco takového zrovna teď napadlo?“ „No, tatínek totiž říkal, že až budeš prdět do hlíny a budeš pod kytkami, tak dostaneme tvoje auto.“

13.Vtip

Pepíček jde spokojeně ze školy domů.
„Tak co Pepíčku, copak jste dnes dělali ve škole?“
„Vyráběli jsme výbušniny.“
„Opravdu? A co v té škole budete dělat zítra?“
„V jaké škole?“

14.Vtip
Pan učitel se ptá dětí ve škole, co je nejrychlejší na světě. Děti začnou jeden za druhým vykřikovat.
Anička: „rychlík.“
Honzík: „letadlo.“
Maruška: „myšlenka – v mé mysli mohu být v Itálii a za vteřinu v Americe.“
Nakonec se přihlásí Pepíček a říká: „můj tatínek je ještě rychlejší, než myšlenka. Včera když jsem šel večer kolem ložnice, tak jsem zaslechl maminku, jak říká – No Franto, dneska jsi byl ještě rychleji, než jsem si myslela.“

15.Vtip
Pepíček jede poprvé na skautský tábor. Děti se po příjezdu ubytují v malých chatičkách. Večer mají všichni jít spát, jenom malý Pepíček nechce pořád spát. „Slečno vychovatelko, nemohl bych si jít lehnout do chatky s vámi?“ ptá se vedoucí. „Co tě to napadá, Pepíčku,“ díví se slečna, „tady spí každý ve své chatce, nemůžu dělat kvůli tobě výjimky.“ „Ale moje maminka mi to vždy dovolí, jinak neusnu.“ Vedoucí tedy kývne a dovolí Pepíčkovi si lehnout vedle ní. „Slečno, mohl bych vám před spaním dloubat prstíkem do pupíku?“ ptá se Pepíček po chvíli. „Co blázníš? Lehni a spi!“ „Ale moje maminka mi to vždy dovolí, bez toho neusnu!“ I tentokrát tedy slečna kývne, ač nerada. Po chvíli ale zaječí: „Pepíčku, tohle ale není pupík!“ „Já vím.“ zamumlá Pepíček sebejistě „A tohle taky není prst!"

16.Vtip
Pepíčku, neštvi mě, proč mi zase lžeš?“ rozčiluje se maminka. „Ty nevíš, co se stane z dětí, které lžou, podvádí a kradou?“ „Ale jasně, že vím, mámo … Politici a poslanci.“

17.Vtip
Učitelka na hodině přírodopisu se ptá Pepíčka. „Pepíčku, který pták je nejchytřejší na světě?“ „No to je přece jasné, že vlaštovka.“ „Jak jsi na to přišel?“ diví se učitelka. „Protože se v září na začátku školního roku sbalí a vypadne.

18.Vtip
„Pane učiteli, potrestal byste mě za něco, co jsem neudělal?“ „No samozřejmě že ne Pepíčku.“ „Tak to je dobře, protože jsem neudělal domácí úkol

19.Vtip
Učitel říká žákům. „Zabil jsem člověka. Jak sedá toto říct v budoucím čase?“ Nikdo z dětí se nehlásí, tak učitel vyvolá Pepíčka. Ten se postaví a říká: „v budoucím čase je to – půjdeš do vězení.“

20.Vtip
V křesťanské škole se děti řadí na oběd. Nejdříve přijdou k míse plné jablek. Jeptiška se otočí na děti a říká: „Vezměte si každý jen jedno, Bůh se dívá!“ Děti poslechnou a popojdou k další míse. Ta je přeplněná čokoládovými sušenkami. Pepíček se otočí na Jeníka a říká mu: „Jen si ber, Bůh hlídá ty jabka.“

Doufám že se vám vtipy líbily! :D
Vtipy By Měly Ted Vycházet Každou 1Hodinu ! :O :D Podle toho jak Budu Mít čas ! :)

Zdílte Toto Kamarádum! :D Budu moc rád!

- Patrik_ManCZ
Každý Den! :D Pardon!!! :DD

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.