2-3 hodiny?To mám vyrobený za 3 minuty.:emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy:Ahooooooooooj dnes jsem se rozhodl že vám vyrobím 10 bannerů.
Podmínky:napište mi co do toho banneru mám napsat vaše jméno + napís,jméno,nápis
A jakou hru po případně hry byste chtěly na banner :emoji_smiley:
Hodím vám sem jeden můj banner (prosím nesr ovnávat s čípem to bych projel :emoji_smiley: )
Banner se vyrábí 2-3H
View attachment 27505
Já jsem myslel než to nahraju na web2-3 hodiny?To mám vyrobený za 3 minuty.:emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy:
Jako banner?Já jsem myslel než to nahraju na web :emoji_smiley:
BTW teprve začínám s PS tak moc good to není n než hdu na web a přečtu si to2-3 hodiny?To mám vyrobený za 3 minuty.:emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy:
DíkyDruhý banner @Itz0ld4P0ld4PwP View attachment 27517
Náhodou, já ve 12 letech byl rád, když jsem zapl počítač. :emoji_smiley: Moc pěkná tvorba. :emoji_stuck_out_tongue_winking_eye:(prosím nesrovnávat s čípem to bych projel :emoji_smiley: )
DíkyNáhodou, já ve 12 letech byl rád, když jsem zapl počítač. :emoji_smiley: Moc pěkná tvorba. :emoji_stuck_out_tongue_winking_eye:
DíkyTřetí banner @DenisJ View attachment 27520
já ti věřím ale já ti nemyslím 2-3h dělám banner ale že když to napíše někdo na forko obědnávku tak že banner mu na forko nahraju do 2-3H na forkoZa 2-3 hodiny mám spravených 69 bannerov :emoji_smileyDDD