• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Hexii

Heksy
Zdravím vás, tímto příspěvkem vám chci oznámit jednu takovou vzpomínku...
Chťel bych postavit největší sbírku hlav členů admin teamu na jejich počest. Nebudou tam ale jen bývalí členi ale i přítomní členi admin teamu. Ale aby se tato vzpomínka uskutečnila, je za potřebí i spolupráci s Adminy,Helpery,Buildery,Bývalími adminy atd... A tím myslím, jestli by ještě nybyli ochotní jít na server a dát mi jejich hlavu. Tato vzpomínka bude vždy veřejná aby si všichni mohli párkràt za rok zavzpomínat a říct si co pro ně udělali atd... Pokud toto čtete Bývalí admini, stálí admini atd.. Moc rád bych vás poprosil o vaší hlavu. Myslím že to je dobrý nápad :) Samozřejmě pokud toto čte normální hráč a má hlavu nějakého bývalého či přítomného admina, helpera čí buildera může mi jí dát/prodat... Toť vše. Děkuji za pozornost !

Hexii

Heksy
Jo to jsem si uvědomil. Ale normální lidi by mě v tom měli podpořit. Nedělám to pro sebe ake i pro vás..
A jestli zde bude někdo jen tak hejtovat tak je to prostě sprominutím blbec :(

iScipioX_

Velmi známý člen
Jo to jsem si uvědomil. Ale normální lidi by mě v tom měli podpořit. Nedělám to pro sebe ake i pro vás..
Bože.. Ide ti len o to aby si mal at headky... Tá "zbierka" je podla mňa len zamienka aby ti dali svoje headky.... :D

JacobSK_

Džejkob
Eventer
my to tušíme podľa tohto: https://craftmania.cz/tema/event-o-50000.13681/#post-110450
Citujem: "Ahoj mám tu pro vás zas takový event :) pujde o to že : Kdo mi dá nejvíce lajků, souhlasu atd... dostane 50 000 na skyblocku..
Pravidla : Musíte mít účet na webu
Event probíhá od 5.6. do 12.6.
Tedy máte na to celý týden.
Lajky atd.. budu počítat den před vyhlášením a průběžně při eventu !
A teď už můžete jen lajkovat a vzít si zelenou drogu :D :D"

Hexii

Heksy
To bola len sranda kdo si chytne... ale toto myslím opravdu vážně. Omlouvám se za ten event :(

Hexii

Heksy
Ještě jednou se omlouvám za ten event, byla to chyba přiznávám. Ale toto myslím opravdu ale skutečně vážně !

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.