• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chcete pokračování?!

• Ano

Votes: 2 25.0%
  • Ano uktra mega super moc!

Votes: 6 75.0%
  • Ani ne

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    8
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_LinkCZ_

Aktivní člen
Ahoj, je tu pokračování mého příběhu. Sepisoval jsem ho asi od 4 od rána tak snad se bude líbit!
Předchozí díl: https://m.craftmania.cz/posts/170954/
-----------------------------------------------
"Ne! Neee! To nemůže být pravda!"
chraptěl Leo. "Asi bude dobré když půjdeme, aby nás zase nenašli." navrhnul Wake. A odešli. Putovali dlouho hodně dlouho až Leo ukáže před sebe nahoru a řekne "Vidím hrad! S vlakou CraftManie." Přidali do kroku a zamířili k hradu. Došli ke skalní stěně a zastavili se. "Jak vylezeme nahoru?" přemýšlel Wejk a koukl nahoru. "Máme přece DexHax" řekl munlock "zapneme fly a jsme tam." Všichni při slově DexHax posmutněli. Zapli fly a letěli nahoru. Když přistáli viděli obrovskou bránu. "Jak se tam dostaneme?" Zeptal se Leo. "Zaťukáme" řekl munlock. Přišli a zaťukali. Brána se otevřela a v ní stál Zaky. "Jsem rád že vás vidím, pojďte dovnitř." Usadili se u krbu a sledovali ostatní hráče kteří na hradě byli. "Nebyl s váma i Dexxter?" zeptal se Zaky. Nastalo hrobové ticho, při kterém bylo slyšet jen praskání ohně. "Nechci o tom mluvit " řekl Wejk a další dva přikývli. "Pár dní tu zůstaneme" začal Wejk "načerpáme síly, vyzbrojíme se a pak půjdem." Byl to asi 5. den od jejich příchodu. Venku byla bouřka. Všichni zrovna seděli u stolu a povídali si, když uslyšeli řev draka. "Co to bylo?!" řekl Zaky. "Oni... přicházejí, a mají s sebou draka!" řekl Leo. Zvedli se od stolu a Wejk zakřičel na celý hrad. Všichni tajnou chodbou ve sklepení pryč! Všichni se dali na úťek. Zaky, Wejk, Leo a Munlock ještě prohledali jestli někde někdo nezůstal a pak běželi ke schodům do sklepení, když v tom do zdi nad nimi vletěla ohnivá koule a zasipala je kamením! Leo se otočil a viděl jak celý sál je v plamenech a branou přicházejí vojáci. Vzal luk zakřičel "Zdržím je!" a vyrazil proti vojákům! Ostatní se zastavili, a zpoza balvanů sledovali, jak Leo zápasí. "Musím mu jít pomoc" řekl Zaky, a už už chtěl vyjít zpoza balvanů když ho Wejk chytil a řekl "Ten už je ztracený". Už viděli jen jak zkrvavený, několikrát prostřelený Leo leží na zemi. Vojácí vzali jeho tělo a zmizeli. "Musíme rychle pryč z toho požáru!" řekl Zaky, a odešli do sklepení a tajnou chodbou z hradu pryč.
-----------------------------------------------
Takže jo, doufám že se vám další díl líbil, pro dalšil díl dejme 10 liků nebo dortíků!

Dnešní účinkující :
@munlock
@MrZaky
@iProLeons_
a Wejk.

U dalšího dílu zdar!

_LinkCZ_

Aktivní člen
Omlouvám se za chyby.. třeba zasipala, má to být zasypala.
Psal jsem to asi 5 minut po tom co jsem se vzbudil.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.