• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Nechat Adama žít?

• Total voters
    9
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Děkuji za pozitivní ohlasy k minulému dílu, sice je tu ta IV část moc moc moc brzo ale když se vám to líbí :D

EliteKits F3rymu Drozdovi, CleverFoxyně a Anvi dal zásoby na cestu a řekl jim:
,,Jděte směrem na sever, až najdete takový velký strom u kterého bude rozcestí jděte do prava... Po 30 minut cesty pak uvidíte ten Trewishův hrad."
,,Děkujeme EliteKits," řekli všichni čtyři a vydali se na cestu. Šli, šli, až dorazili k tomu rozcestí. Šli cestou do prava a po 30 minutách vážně zahlédli Trewishův hrad. Když se blížili k hradu viděli park kde bylo spousta soch, park byl ale opuštěný. Došli k bráně, zaklepali a brána se oteveřela.... Šli dál kde viděli Trewishe v křesle jak se rozvaluje a hladí svého kocoura...
F3ry šel blíž a řekl: ,,Ehm... Zdraím!" ,,Čekal jsem vás," řekl Trewish a usmál se... ,,Co byste potřebovali?" F3ry šel ještě bolíž a řekl: ,,potřebujeme pomoct, chceme porazit Waka." ,,To bude těžké vám pomoci" řekl Trewish.. Najednou Clever a Anvi zatáhli F3ryho k sobě a řekli mu: ,,Trewish? To je přece Wakův pomocník!" Hned co to dořekli Trewish vstal z křesla a začal po nich metat ohnivé koule, F3ry, Anvi, Clever a Drozd se vyhíbali. Najednou skočil Trewishův černý kocour Drozdovi na hlavu a začal ho škrábat. Drozd začal křičet a mlátil kocoura aby ho dostal z hlavy.. V tom se F3ry rozběhl, chytil Trewishe a řekl: ,,Ted nám pomůžeš nebo příjdeš o život!" ,,Ne!" řekl Trewish a najednou se vypařil i ze svým kocourem. ,,No, bylo nám to k ničemu!" řekla CleverFox... ,,Né tak docela!" řekl Drozd, ,,podívejte co tu má za lektvary, meče a luky!" ,,NJ, to se nám určitě bude hodit!" řekl F3ry. Všichni si vzali nějáké luky, meče a lektvary... Najednou někoho v parku uviděli tak vyběhli ven, dali si šípy do luku namířili na něj a řekli: ,,Kdo jsi?!" Ten člověk se začal třást a řekl: ,,Prosím, nechte mě být, jen jsem se tu procházel, mé jméno je ItzzMeAdamm." ,,Takže ty si jdeš na procházku k Trewishově hradu jo?" zeptal se Drozd... ,,Co s ním udělat?" zeptal se F3ry...

První hlasování! Nechat Adama žít nebo zabít? Rozhodněte vy!
V dnešním díle vystupovali:
@EliteKits
@Cleverfox16
@Anviliope
@F3ryCZ
@DrozdLP
@Trewish
@ItzzMeAdam

MARIMR008

ExAdmin
Mega príbeh...inak by si to mohol nejak urobiť na nejaké dva odseky kde by boli dve dejové príbehy...Ak si to nepochopil v každej kapitole by som dal niečo od F3ryho bandy či ako to mám nazvať :D a niečo od Wejkovej bandy :D -Toť vše

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.