• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Když Drozd a F3ry doběhli za Anvi a CleverFox už byl rozdělaný ohen a opěkali si na něm maso z Trewishova hradu. Drozd celý spocený a udýchaný řekl: ,,Hrůza!" ,,Jaká hrůza?" tázala se Drozda Anviliope. Pak F3ry promluvil: ,,Chrám Shajisky, Shajiska Hlavní.Adminka serveru WildMania.. Ukryla do chrámu OP věci a command block. Jenže chrám je plný nástrah a je tam i golem!" ,,No ták, trochu pomalu přece," řekla CleverFox. ,,Budeme se muset vydat do chrámu," řekla Anviliope. ,,No tak si odpočineme a zítra se tam vydáme," řekl Drozd... ,,Souhlas," řekli všichni, lehli si a za chvilku spali..

Další den

F3ry se probudil a všichni už byly vzhůru, připravovali si zbraně a věci.. ,,F3ry!" zakřičela CleverFox, ,,konečne jsi vzhůru." F3ry ale nic neříkal, všichni si sebrali věci. Ty věci které nepotřebovali si nechali u vyhaslého ohně. Když vstoupili do chrámu Drozd všechny zastavil a řekl: ,,Počkat.. Nebyla tu náhodou díra F3ry?" ,,Ano, byla," řekl F3ry. ,,Hm.. Tady se mi něco nezdá," řekl F3ry.. nejdnou se ze tmy vynořila průhledná postava, byl to duch Shajisky. Všichni se dali na útěk ale Shajiska za nimi zakřičela: ,,Počkejte, nechci vám ublížit!" Drozd řekl: ,,Vážně? A.. A kdo jsi?" ,,Já jsem Shajiska," řekla Shajiska ,,totíž.. Duch, vím že chcete porazit Waka a chci vám pomoct. Pojdte za mnou." Po půl hodině dorazili do velké komnaty kde leželi OP věci a uprostřed sálu byl command block! F3ry se rychle rozběhl k command blocku ale Shajiska ho zastavila: ,,Stůj! Command block není nabitý!" ,,Cože?" řekl F3ry, ,,nabitý?" ,,Ano," řekla Shajiska ,,jen já ho mohu nabít díky své moci." ,,Tak teda do toho," řekl F3ry... Shajiska namířila rukou na command block, z konečků prstů se jí rozletétli blesky přímo na command block, po pěti minutách to přestalo a řekla: ,,Tak, command block je nabitý." F3ry se k němu rozběhl a zadal: /deop MrWakeCZ. Když to zadal celý svět se otřásl. Potom sebral všem členům AT práva a pak chtěl dát OP Kvidovi.. Ale Shajiska ho zastavila: ,,To nejde, když chceš dát OP kvidovi musí navázat kontakt s Wakem.

Mezitím Wake:
Wake se procházel po svém parku když v tom zjistil že nemá OP, najednou práva zmizeli i všem členům AT... Misery96 Přiběhl za Wakem a řekl: ,,Waku, proč nemáme práva?" ,,Našli command block v chrámu Shajisky, jediné štěstí že nemůžou dát OP Kvídovi," řekl Wake. ,,Ale Waku? Co budem dělat?" zeptal se Misery. Wake se usmál a řekl: ,,Mám plán jak tohle všechno skončit..."
Konééc :)
V tomto díle vystupovali:
Misery96 - @Misery96
Wake - @MrWakeCZ
CleverFox - @Cleverfox16
Anvi, Anviliope - @Anviliope
F3ry - @F3ryCZ
Drozd - @DrozdLP
Duch Shajisky - @ShijaskaCZ
Omlouvám se že jsem zde napsal špatné jméno Shijasky - Shajiska.. Ale bohužel už to tak budu muset nechat, snad to nevadí @ShijaskaCZ

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.