• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Když si Drozd, Anvi, CleverFox a F3ry nabrali věci v chrámu Shajisky rozloučili se s Shajiskou a odešli. Byla už noc a ti čtyři si povídali když najednou něco uslyšeli v keři. Anvilka řekla: ,,Slyšeli jste to taky ?" ,,Myslíš ted keř?" zeptal se F3ry, ,,ano slyšel." ,,Půjdu se tam podívat," řekla Anvilka a pak jí Drozd řekl: ,,Bud opatrná." ,,Ježiš neboj," řekla Anvilka a šla k keři. Nic neslyšela tak do něj slyšela ruku ale najednou strašně zařvala: ,,Aááu, kouslo mě to!" ,,Co tě kouslo?" zeptala se zděšeně CleverFox. ,,Nějáká potvora," řekla Anvilka. Drozd rychle přiběhl k keři a rozhrábnul listí a uviděl tam zombie! Všichni se dali na útěk. Po několika minutách běhu se všichni čtyři zastavili, byly spocení a udýchaní. ,,Od kdy zombie koušou?" zeptala se CleverFox. ,,Nevím," řekl Drozd, ,,ale neměli bysme se soustředit na to, aby jsme jí tu ránu něják ošetřili?" ,,Ale kde máme sehnat nějáké obvazy," řekla CleverFox. ,,Co třeba támhle?" zeptal se F3ry a ukázal na skleník který stál na hoře vedle nich. ,,Mohlo by to být nějáke bylinkářství," řekl F3ry. ,,Zkusíme se tam podívat, hlavně at ošetříme Anvilku," řekla CleverFox. Po 30 minutách se vyškrábali na horu a vešli do skleníku. Nikdo tam nebyl, jen černá kočka spala na stole. CleverFox se tam procházela mezi bylinami a říkala: ,,Halo? Je tu někdo?" Po chvilce se za bylinami vynořil nějáký člověk a řekl: ,,Co potřebujete?" CleverFox se na něj podívala a řekla: ,,Naší kamarádku pokousala zombie, potřebujeme jí zavázat ránu." Ten člověk se na ní podíval a řekl: ,,Pokousala zombie? Na to nebude stačit jen obvaz, zombie v tomhle údolí při kousnutí přenáši jed který jeho nositele promění v zombie asi po tří dnech." CleverFox se zděsila a řekla: ,,Dokážete jí pomoct?" Ten člověk se zamyslel a pak řekl: ,,Ale ovšem, at jde dál." CleverFox šla tedy ven, pak se ale zastavila a řekla: ,,Nevadí že půjdou dál ještě dva kamarádi?" ,,Nevadí," řekla ta osoba a CleverFox šla pro Anviliope, Drozda a F3ryho. Když se vrátili do skleníku ta osoba tam něco míchala v kotlíku. Když ty čtyři uslyšela tak se otočila a řekla: ,,Tak která z vás je ta kterou pokousala zombie?" ,,Já," přihlásila se Anviliope a šla k té osobě. Pak ale promluvil Drozd: ,,Kdo vůbec jste a jak dlouho tu jste." Osoba se na něj podívala a řekla: ,,Jsem Medvídě, jsem tu už dobrých 5 let a jsem bylinkár." ,,Dobře, Medvídě," řekl Drozd. Medvídě posadil Anviliope na jednu židli co tam měl, pak vzal nějákou bylinku, nalil vodu do malého kotlíku, dal to na ohen a začal míchat. Po 5 minutách nalil 250ml toho do skleničky a dal to Anviliope vypít. Když to Anvilka vypila začalo se jí dělat zle ale když se podívala na ruku rána byla pryč. Medvídě se jich ještě zeptal: ,,Nechtěli by jste tu přespat?" Všichni čtyři si stoupli do kruhu, cosi si začali šuškat a pak řekli: ,,Dobře Medvídě." Medvídě je zavedl do nějákého domu který byl za skleníkem a ukázal jim pokoj kde byly čtyři postele. Medvídě jim řekl: ,,To je váš pokoj, pokud budete něco potřebovat budu nahoře v druhém patře." Všichni čtyři poděkovali a šli si lehnout....

O 2 hodiny později...

Drozd se vzbudil, když otevřel oči uslyšel nějáké kroky v domě... Byl to Medvídě. Šel ven a tam zašeptal: ,,V pohodě." Za rohem se vynořila osoba v černém, když sundala kapuci Drozd strnul strachy, byl to Wake. Medvídě si s ním začal povídat: ,,Vše jde podle plánu Waku." ,,To jsem rád," odvětil Wake. Medvídě řekl: ,,Připravte se tu s A-Teamem, až ráno vstanou překvapíme je!" ,,Dobře," řekl Wake a usmál se...

V dnešním díle vystupovali:
Bylinkář Medvídě - @Medvide007_CZ
CleverFox - @Cleverfox16
Anvilka/Anvi/Anivliope - @Anviliope
F3ry - @F3ryCZ
Drozd - @DrozdLP
Wake - @MrWakeCZ

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.