Nedzdo
Už úplně jarní víla
Právě jsme dohráli UHC a rád bych se s vámi podělil o to, co se ve hře stalo.
Začalo to jako normální UHC s tím rozdílem, že jsme se rozhodli, že UHC pořádně potrollíme a budeme dělat úplně něco jiného než ostatní.
Proto jsme si vycraftili kamenné nástroje a loďky.
Následně jsme dorazili na souřadnice 0 a 0 (střed mapy).
Poté co jsme zjistili, že se zde nedá stavět jsme si raději postavili barák asi 20 blocků od středu.
Zrovna kolem projížděl nějaký hráč na loďce a my jsme se za ním vydali.
Bez jediného hitu jsme ho zabili a vrátili jsme se domů.
Poté jsme asi 15 minut sháněli sklo, barviva a banner, abychom si udělali banner, který by symbolizoval to, jak moc si z té hry děláme srandu.
Ze skla jsme si postavili okna a luxusní průhlednou střechu.
Zde fotka baráčku:
Poté jsme asi ještě 15 minut jen tak chodili dokola .
Začali jsme si všímat jak lidé v chatu začínají umírat až zbyl jsme zbyli jen my a jeden hráč.
Hranice se blížili a tak jsme se zavřeli do baráčku a čekali, jestli nepřítel nezemře v borderu.
Ten se ale rozhodl vyjít si proti nám.
Setkali jsme se před domem, tedy on venku a my vevnitř.
Měl na sobě celé ironové brnění a my jen věci, které jste mohli vidět na obrázku.
Já otevřel dveře a vyběhl jsem proti němu, on do mě ale začal střílet lukem a tak jsem se zase stáhl.
Pak už jen nastala chvíle, kdy on otevřel dveře a @The_Dave se proti němu rozběhl...
Dejvovi se povedlo nepřítele zabít a my jsme VYHRÁLI.
Děkujeme za přečtení:
Váš Nedzdo a The_Dave.
Začalo to jako normální UHC s tím rozdílem, že jsme se rozhodli, že UHC pořádně potrollíme a budeme dělat úplně něco jiného než ostatní.
Proto jsme si vycraftili kamenné nástroje a loďky.
Následně jsme dorazili na souřadnice 0 a 0 (střed mapy).
Poté co jsme zjistili, že se zde nedá stavět jsme si raději postavili barák asi 20 blocků od středu.
Zrovna kolem projížděl nějaký hráč na loďce a my jsme se za ním vydali.
Bez jediného hitu jsme ho zabili a vrátili jsme se domů.
Poté jsme asi 15 minut sháněli sklo, barviva a banner, abychom si udělali banner, který by symbolizoval to, jak moc si z té hry děláme srandu.
Ze skla jsme si postavili okna a luxusní průhlednou střechu.
Zde fotka baráčku:
Poté jsme asi ještě 15 minut jen tak chodili dokola .
Začali jsme si všímat jak lidé v chatu začínají umírat až zbyl jsme zbyli jen my a jeden hráč.
Hranice se blížili a tak jsme se zavřeli do baráčku a čekali, jestli nepřítel nezemře v borderu.
Ten se ale rozhodl vyjít si proti nám.
Setkali jsme se před domem, tedy on venku a my vevnitř.
Měl na sobě celé ironové brnění a my jen věci, které jste mohli vidět na obrázku.
Já otevřel dveře a vyběhl jsem proti němu, on do mě ale začal střílet lukem a tak jsem se zase stáhl.
Pak už jen nastala chvíle, kdy on otevřel dveře a @The_Dave se proti němu rozběhl...
Dejvovi se povedlo nepřítele zabít a my jsme VYHRÁLI.
Děkujeme za přečtení:
Váš Nedzdo a The_Dave.