• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Delfik

Člen
Ahojky,

Již nějakou dobu je na Discordu prefix " Wejkův Kulíšek " a tak jsem se rozhodnul udělat téma o historii a vzniku tohoto prefixu, tak pojďme na to...

... Píše se rok 1863, je poslední, horký červnový den a nadelako města, nesoucí název Gettysburg již za pár hodin dojde k největší bitvě na severoamerickém kontinentu ....
... Posuneme se o necelých 154 let dopředu, do roku 2017. Je 28. března a majitel Craftmanie dostává telegram od bývalého admina a zároveň vysoce postavené osoby na serveru, známé pod přezdívkou " Delfik ". Přesný obsah telegramu zde nebudu uvádět, stejně by ho většina čtenářů přeskočila.

Zkrátka v tento den dochází k vytvoření všemi oblíbeného prefixu, nesoucí název " Wejkův Kulíšek " .

A teď bych si dovolil uvést pár zajímavostí o bitvě u Gettysburgu tomto prefixu.
Původní barva tohoto prefixu byla byla šedá, nikoli fialová, jak ho v současnosti znáte.

Tento krásný prefix nemusel vůbec vzniknout, kdybych dostal GM na Skywars serveru nebo přijmul nabídku na nudes (což jsem ale neučinil).
Pro majitele tohoto prefixu vznikla v nedávné době i samotná místnost.

A na závěr samozřejmě ta nejzajímavější věc... První držitel tohoto prefixu jsem byl já a druhé místo si přivlastnil @Kubrastig (I když nevím, jak se k němu dostal.)

Pokud jsi to dočetl až sem, tak máš ode mě pochvalu.
Delfik

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.