• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Co vy na to?

• Chci na CM!!!

• dobrý!

• ujde...

• nic moc...

• Ať to jde do hnoje -.-

Results are only viewable after voting.
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrTmcCZ

Nový člen
Háj!
Tímto bych chtěl upozornit na připravovanou mapu na Minecraft minihru BedWars. Tato mapa je zatím WIP (Work in progres v překladu: Nedokončená) tudíž se na tom stále pracuje ;)
Tahle mapa je "Vrcholem" mého stavění map né jenom do minecraftu a pokusím se jí vyladit do nejmenších detailů :)
Jelikož si na téhle mapě dávám záležet tak nebude jen tak dostupná, proto to bude VIP a nedostane jí jen tak někdo :)
Mapa se může kdykoliv změnit!
Doufám že se vám mapa líbí a že jí budete i na dále podporovat :)
Pro více informací klikni:
ZDE (PS: jsou tam i screeny :D)
Train_man_CZ

Naposledny upraveno:

krtekCZ

Lopatka
Háj!
Tímto bych chtěl upozornit na připravovanou mapu na Minecraft minihru BedWars. Tato mapa je zatím WIP (Work in progres v překladu: Nedokončená) tudíž se na tom stále pracuje ;)
Tahle mapa je "Vrcholem" mého stavění map né jenom do minecraftu a pokusím se jí vyladit do nejmenších detailů :)
Jelikož si na téhle mapě dávám záležet tak nebude jen tak dostupná, proto to bude VIP a nedostane jí jen tak někdo :)
Train_man_CZ
Přijde mi, že je trochu podobná ,,Fjůčru,, (Future :D)který tu kdysi byl, ale jinak dobrý :)

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Vypadá to jak mapa na SW o_O
BTW myslím že je to vypadá jak Future, jen pozměnený sou spawny A)

Takže dávám hodnocení ujde, ale kdybych mohl, dál bych něco mezi "dobrý" a "ujde" :)

vrtman

Člen
Príde mi dosť obyčajná (doska na ktorej je postavených pár stien) nehovorím, že je to hnusné, alebo niečo také, len sa mi to zdá dosť ”suché”

MrTmcCZ

Nový člen
Príde mi dosť obyčajná (doska na ktorej je postavených pár stien) nehovorím, že je to hnusné, alebo niečo také, len sa mi to zdá dosť ”suché”
Háj!
Train_man_CZ
Stačí? :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.