Na normálním už byl ale ta ekonomika už je zase dost zakopaná. Já bych byl pro wipe na skyblocku (nemluvím o vanilla skyblocku, nebo jak se to jmenuje).A na skyblocku wipe bude nebo ne? :emoji_joy::emoji_joy:
Na normálním skyblocku jako jo, je tam zkažená ekonomika, ale wipe byl v... lednu ne? Ještě je na něj brzo podle měNa normálním už byl ale ta ekonomika už je zase dost zakopaná. Já bych byl pro wipe na skyblocku (nemluvím o vanilla skyblocku, nebo jak se to jmenuje).
To jo :thinking:Na normálním skyblocku jako jo, je tam zkažená ekonomika, ale wipe byl v... lednu ne? Ještě je na něj brzo podle mě :emoji_smiley:
Blbost dělat wipe když se to teprve "rozjíždí"..zbytečně by to naštvalo dost lidí a přestali by tam kvůli tomu hrát.. Ano můžete vzít v potaz že je teď ta ekonomika hodně v háji ale nic není nikdy ztraceno a já si upřímně myslím že teď to není v takovém stavu že by byl nutný wipe. Postačilo by zmenšit zdroj příjmu peněz a naskytnout hráčům možnost utrácet peníze za nějakou věc která se jim bude zdát jako věc kterou "musí mít" pokud mě chápešNa normálním skyblocku jako jo, je tam zkažená ekonomika, ale wipe byl v... lednu ne? Ještě je na něj brzo podle mě :emoji_smiley: