• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Výborně, tento server získal ocenění za nejpomalejší podporu, do "neurčeného" serveru jsem naspsal do emailu že chci převést vip z toho nicku na ten a do 5 minut vše bylo převedeo, wow!
(JEDNÁ SE O KOPII EMAILU, NÉ ŽÁDOST O PŘEVOD!)
Ooops, jsem fakt strašák
No, takže, zkuste uhodnout co potřebuji? Ano, převod vip protože jsem si opět změnil nick tentokrát ze ShurikenNeo na HauntedNick
Info:
Hodnost: VIP
Na Dobu: Navždy
Doufám že bude ve vaší (opět) kompetenci mi to převést.
H.N

Ooops, jsem fakt strašákNo, takže, zkuste uhodnout co potřebuji? Ano, převod vip protože jsem si opět změnil nick tentokrát ze ShurikenNeo
Dnes 14:42

Re: Ooops, jsem fakt strašákDobrý den, hodnost jsem Vám přesunul. S pozdravem, NICK SMAZÁN
Dnes 14:45

Taktéž se nejedná o urážku, ovšem je to tak.. za 3 minuty jsem měl převedeno, ano tady se to možná musí dělat jinak když lidé chtějí převést money apod. Ale i tak..

Jak mailu, já na mailu nic nemám :emoji_smiley:
No Jasně, ale tam stačí napsat na email tohle a za chvíli mám vip, takhle to myslím, :emoji_smiley: Tady máš formuláře, tak příště až budu chtít převod vip začnu ti spamovat na email (XD) :emoji_sunglasses:

Dle pravidel už převod mít nemůžu (XD)

Jsem jedinej kdo tenhle příspěvek absolutně nechápe? :emoji_slight_frown: ::::
jsi jedinej gangy co to nechápe
divných lidí jako já a wake co to nechápou je tu taky pár
a normální lidi to pochopit ani nemůžou protože pro ty to neni určený

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
No Jasně, ale tam stačí napsat na email tohle a za chvíli mám vip, takhle to myslím, :emoji_smiley: Tady máš formuláře, tak příště až budu chtít převod vip začnu ti spamovat na email (XD) :emoji_sunglasses:

Dle pravidel už převod mít nemůžu (XD)
Co tu meleš za sračky? :D

Co tu meleš za sračky? :emoji_smiley:
  1. Pravidla
  2. Nemám VIP
  3. Nwm
  4. Nemám tvůj email takže prostě melu sračky
  5. Asi bych měl smazat tenhle účet a nikdy se nevrátit na cm ale nevím jak zjistit zda jsem byl přijat na helpera takže radši počkám jestli mi tu nevyskočí odpověď
  6. I kdybych byl přijat smažu tenhle účet což nevím kde a taky zdrhnu..
  7. 7 Jsem Zapomněl.

Wejk nie je sprostý, len asi nemá nervy na ľudí, ktorí si ani nevedia normálne napísať na fórku o prevod VIP.
Vážně.. Néé kámo co ti je? Já tu píšu né o převod ale o pomalosti převodu vip na cm naoproti jinému nejmenovanému serveru kde jsem to měl za tři minuty, ne já žádný převod nechci! Vzpamatuj se kámo..

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
  1. Pravidla
  2. Nemám VIP
  3. Nwm
  4. Nemám tvůj email takže prostě melu sračky
  5. Asi bych měl smazat tenhle účet a nikdy se nevrátit na cm ale nevím jak zjistit zda jsem byl přijat na helpera takže radši počkám jestli mi tu nevyskočí odpověď
  6. I kdybych byl přijat smažu tenhle účet což nevím kde a taky zdrhnu..
  7. 7 Jsem Zapomněl.
  1. Pravidla máš na Wiki..
  2. Tak si ho kup, pokud jsi požádal o převod tak na forum je formulář.
  3. No to já taky ne :D
  4. My maily nepoužíváme a když jo, tak max na interní věci. Máme forum, Discord a server..
  5. Neboj na helpera nejsi přijatý, to vým 100% :D
  6. Smazat ho sám nemůžeš, jedině až zavedeme GDPR update. Do tý doby to mohu jenom já :}}
  7. Jako 3. bod?

1. Pravidla máš na Wiki..
  2. Tak si ho kup, pokud jsi požádal o převod tak na forum je formulář.
  3. No to já taky ne :emoji_smiley:
  4. My maily nepoužíváme a když jo, tak max na interní věci. Máme forum, Discord a server..
  5. Neboj na helpera nejsi přijatý, to vým 100% :emoji_smiley:
  6. Smazat ho sám nemůžeš, jedině až zavedeme GDPR update. Do tý doby to mohu jenom já :}}
  7. Jako 3. bod?
  1. Ty jsem četl proto jsem napsal "Pravidla"
  2. Vip jsem měl nechci ovip když na survivalu nehraju
  3. nwm
  4. "Jak mailu, já na mailu nic nemám:D" Takhle to myslím (odpovídám)
  5. Jo ty to "výš" ?
  6. Kde se dá zažádat o smazání účtů?
  7. Ten jsem zase zapomněl

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
o pomalosti převodu vip na cm naoproti jinému nejmenovanému serveru kde jsem to měl za tři minuty
To že se jinde kopou do prdele neznamená, že my zde skáčeme jak si kdo řekne. Od toho jsou zde formuláře a převody se dělají v rámci 3-7 dní. Já toho mám hodně školu, brzo i práci, do toho server, problémy doma. A dalších x lidí co dělají taky převody má jiné své věci na serveru, které mají větší prioritu řešení než čekání na to, až si někdo napíše o převod.

Děláme převody ale s tím, že si počkáte, pokud nechcete počkat nežádej si o převod. Jednoduchý... to že to je někde za 3 minuty, neznamená že to je všude za 3 minuty.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.