HauntedNick
Člen
Výborně, tento server získal ocenění za nejpomalejší podporu, do "neurčeného" serveru jsem naspsal do emailu že chci převést vip z toho nicku na ten a do 5 minut vše bylo převedeo, wow!
(JEDNÁ SE O KOPII EMAILU, NÉ ŽÁDOST O PŘEVOD!)
Ooops, jsem fakt strašák
No, takže, zkuste uhodnout co potřebuji? Ano, převod vip protože jsem si opět změnil nick tentokrát ze ShurikenNeo na HauntedNick
Info:
Hodnost: VIP
Na Dobu: Navždy
Doufám že bude ve vaší (opět) kompetenci mi to převést.
H.N
Ooops, jsem fakt strašákNo, takže, zkuste uhodnout co potřebuji? Ano, převod vip protože jsem si opět změnil nick tentokrát ze ShurikenNeo
Dnes 14:42
Re: Ooops, jsem fakt strašákDobrý den, hodnost jsem Vám přesunul. S pozdravem, NICK SMAZÁN
Dnes 14:45
Taktéž se nejedná o urážku, ovšem je to tak.. za 3 minuty jsem měl převedeno, ano tady se to možná musí dělat jinak když lidé chtějí převést money apod. Ale i tak..
(JEDNÁ SE O KOPII EMAILU, NÉ ŽÁDOST O PŘEVOD!)
Ooops, jsem fakt strašák
No, takže, zkuste uhodnout co potřebuji? Ano, převod vip protože jsem si opět změnil nick tentokrát ze ShurikenNeo na HauntedNick
Info:
Hodnost: VIP
Na Dobu: Navždy
Doufám že bude ve vaší (opět) kompetenci mi to převést.
H.N
Ooops, jsem fakt strašákNo, takže, zkuste uhodnout co potřebuji? Ano, převod vip protože jsem si opět změnil nick tentokrát ze ShurikenNeo
Dnes 14:42
Re: Ooops, jsem fakt strašákDobrý den, hodnost jsem Vám přesunul. S pozdravem, NICK SMAZÁN
Dnes 14:45
Taktéž se nejedná o urážku, ovšem je to tak.. za 3 minuty jsem měl převedeno, ano tady se to možná musí dělat jinak když lidé chtějí převést money apod. Ale i tak..