lyfe
anarchic
Jak už někteří ví, tak odcházím z Admin-teamu. Někeří se můžou radovat, někteří být smutní...idk. V AT jsem byl přesně 7 měsíců a 26 dní! Yes! No..plánoval jsem dát aspoň ten 1 rok, ale jak teď vidím, tak to asi už nedám. Xd Chci napsat nějakou slohovku a být ta krásná neoriginální ovečka, která hned píše. Na CM hraju přes 3 roky a byly to pěkné roky (asi né ideální strávení 3 let pro někoho. Nebyl jsem zrovna ideální hráč a určitě ani né člen AT, ale naštěstí tu pořád bylo pár lidí, se kterými jsem mohl hrát. Měl jsem mnoho sporů s hráči, které někdy vypadaly jako aprílové počasí. (víme jarine, že?:dd). Odcházím z důvodu toho, že mě to na CM prostě už tolik nebaví jako dřív. Je tu úplně jiná komunita, kterou ani neznám. Většina skvělých hráčů tu už ani nehraje, nebo mají ban. Nejspíš bych to už ani časově nedával vlastně...
Z AT jsem odejít chtěl už chvíli, ale chtěl jsem odejít s někým - dnes odešel Mercy, takže jsem využil situace a udělal to taky xd. Už ani nevím co sem psát, protože bych už rád SPAL.
Rád bych tu zmínil pár lidí :
Haha, to neudělám, protože určitě na někoho zapomenu a on pak bude sadd. Ti co jsem se s nima bavil a bavím ví. Ten s kým jsi si často psal ví. A určítě ví, že kdybych nebyl línej vypisovat, tak by tu byl.
No, ale přece jen zmíním 2 lidi. Zaprvé teda @MrWakeCZ (no shiet sherlock) díky kterému jsem vůbec v AT mohl být a jsem mu za to moc vděčný
A zadruhé je to @_yyySepii - bez něj bych v at taky vůbec nebyl, protože právě on mě wakovi tehdy "doporučil".
No, to bude asi konec, jelikož už tu píšu úplně koniny. xd
tak teda cs.
Rád bych tu zmínil pár lidí :
Haha, to neudělám, protože určitě na někoho zapomenu a on pak bude sadd. Ti co jsem se s nima bavil a bavím ví. Ten s kým jsi si často psal ví. A určítě ví, že kdybych nebyl línej vypisovat, tak by tu byl.
No, ale přece jen zmíním 2 lidi. Zaprvé teda @MrWakeCZ (no shiet sherlock) díky kterému jsem vůbec v AT mohl být a jsem mu za to moc vděčný
No, to bude asi konec, jelikož už tu píšu úplně koniny. xd
tak teda cs.