• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Draygyy_

❤ Podzemní král! ❤
Čágo, chci se zeptat zda má cenu začít znovu hrát na survival serveru? Ptám se z jednoho prostého důvodu a to jestli se bude po updatu na 1.13 vše mazat kvůli WIPE a nebo se budou věci moci převést?

@MrWakeCZ
@_yyySepii

:emoji_nerd:

Krosta8

Prostě Keighto
Kdyby jsi označil mně,tak ti odpovím "hned" :D :emoji_nerd:
Každopádně plánovaný WIPE není a s 1.13 to zatím nevypadá slibně. Jak se otestovalo na Vanille, tak konvertor mapy na tom je docela slibně (zatím to tak vypadá), ale problém je s daty hráčů (inventáře, lokace, atd..), když ten hráč tam už ten soubor má s inventářem, tak se mu nepodaří připojit na server, tudíž možnost je mu smazat ta data, takže "o vše přijde" (v invu, kde stál, kde měl home, respektive postel, atd..)
Dokud tohle se nějak nepodaří spigotu (md_5) poladit, tak survival stejně na 1.13 nemůže a je ještě toho dost i z pohledu pluginů, co je potřeba udělat.
Nedokážu ti říct, jestli bude WIPE nebo ne, ale pokud to nebude nevyhnutelně nutné, tak WIPE rozhodně nebude. Můžeš si počkat ještě, co ti na to napíše Wejk, ale závěr, dle mého názoru, bude stejný, že WIPE nebude.

Nebyl WIPE ani vanilly, tak nevidím důvod, proč by měl být survivalu. :)

Draygyy_

❤ Podzemní král! ❤
No a ještě se zeptám @Krosta8 nebyl jsem na CM nějakou dobu, ještě než se udělali ty změny.. Myslím tím, přechod na originálky apod.. Nevím kdy přesně to bylo, jsem měl na serveru (survival), DVIP na vždy.. Je možnost mi ho nějak vrátit zpět?:emoji_nerd:

Krosta8

Prostě Keighto
Ahoj, jak psal Sepii, ta možnost tu určitě je. Napiš mi tady na webu do zpráv, případně lepší pro mě bude, když mě budeš kontaktovat na Discordu :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.