• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Tak mám natočené video :) Prosím o bany pre hackerov :) Č.1.
je _ItzFurry_
A 2. pán čo by mal dostať ban sa ešte uploaduje ale je tento vidieť to v 30 sec cca aké má hacky potom dám link :)

iJuhan

Velmi známý člen
Tak mám natočené video :) Prosím o bany pre hackerov :) Č.1.
je _ItzFurry_
A 2. pán čo by mal dostať ban sa ešte uploaduje ale je tento vidieť to v 30 sec cca aké má hacky potom dám link :)
Káááámo :D Co to intro? :D Ty se menuješ "Template"? :D

Ja už na to to nemám nervy.... Ja nikoho nekopírujem ale niektorý zaostalí ludia si asi nevšimli že mám uplne iný skin.... Tak sa uvedomte prosím.Ale keď tu plačete tak idem napísať Wakovy a pošlem mu foto skinu a nech on povie či ho "kopírujem" !

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Nenápadně podobný nick a nenápadně zadělaný bílé tečky na skinu a jinak zbarvený boty? :D

NO už som si teraz uplovdol nový skin takže :DD A nick mám "nanápadne podobný" preto lebo som sa tak volal na YT :D

iJuhan

Velmi známý člen
NO už som si teraz uplovdol nový skin takže :DD A nick mám "nanápadne podobný" preto lebo som sa tak volal na YT :D
Na to novým skinu máš chybu :D Nebo alespoň si to myslím :D (Mezi nohama máš obarvený ty "nohavice" :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.