• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Zdravím*,
Tohle bude trochu složitější avšak doufám, že to bude potrestáno. Abych to uvedl na pravou míru, tak dnes jsem na pozemku crea 2 (město-roleplay) udělil společně s druhou majitelkou deny hráčům @Mr_Froster a @Gold_Dust_Woman, tito hráči opakovaně vyhrožovali a naváželi se do nás, což bylo potrestáno jinými nejmenovanými administrátory. Avšak pan @Mr_Froster se po skončení do jeho mutu v msg do mě pustil zprávy typu "nemám problém zvednout telefon a zavolat někomu kdo mi řekne i kdy jsi naposledy sr*l" "nemám problém si tě najít a rozmr*nout ti hlavu o patník". Proto žádám o potrestání hráče @Mr_Froster, jelikož to, čehož se dopusil co jsem tak zjišťoval tak toto jednání je uvedeno v trestním zákoně (konkrétně §353) jako trestný čin, ale to zde řešit nechci, jelikož to nemá smysl, a pravděpodobně se jedná o dalšího blbečka s prominutím, který si myslí, že jeho planých výhružek se někdo zalekne.
Přeji příjemný zbytek dne,
-MrMitchellin

Přílohy

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.