• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Zubek

Zubík :3
Předem upozorňuji ! bude to dlouhý text !

No lidi, tak je to tady, poslední dobou sem nebyl moc online na serveru.. to víte škola, holky, rodina..
Ale ! nekončím tak úplně, pokud chceš abych si s vámi někdy zahrál to CMko tak mi napište na Skype -> ZubekCz

No ale už jdu na věc !

Začalo to tím že mě strasně bavil skyblock, chtěl sem creative ale ten hold nikde neměly, tak sem si napsal pouze skyblock, pak sem skroloval po googlu a vyskočilo na mě CMko :eek: tak sem se juknul na web, zjistil sem si IPnu a začal sem hrát, poznal sem hodně lidí, mno hrál sem tam delší dobu tak sem si koupil GoldVip na 60 dni na můj starý NEoriginální učet Zubecek ! na druhý den sem došel na Skyblock a hráč, jehož méno si nepomatuji tak dělal soutěže o DiaVip :eek: ale co řekl si pomatuju ! Kdo napíše do mě do MSG prvních pět lidí ty dám do loterie ! já se stihl přihlásit, on se mě zeptal že mám přeci VIP ale já mu řekl že mi zítra končí :D to sem hajz co ? tak mě vylosoval a koupil mi DVIP :O tam ta dá ! pak sem zvěčival svůj is.. ale :eek: měl číty hoší.. no je to tak.. šel sem k PVNSTOVI na is a vískával sem xp + keš.. měl sem buglej criticals a dostal sem ban, pak sem na web napsal slohovku o tom že už nikdy nebudu používat číty a už sem je nikdy nepoužil.. a to mě ostatní nutili.. protože sem #NoSkillz :D pak nadešel osudný den ! Update skyblocku ! z 100x100 se SB zvěčil na 200x200 tak sem si zbalil igelitky a udělal si novej is.. tak sem začal novou island éru, měl sem 3 TOP island ale pak sem ho prodal, chtěl sem lepší.. Asi už hodně lidí vydělo můj "speciální" island a pozor ! stavěl sem ho s Fly.. No, ještě než sem prodal svůj starý island, tak byl nábor na Eventery.. Vyhrál Skate a xXBlazeManXx nahrál toho málo protože měl školu no..tak sem pomáhal Skatovy s eventy.. Faraonovo údolí, propadačku.. a podobně.. vždy mě to bavilo a bavit bude.. tak sem dostal Fly :eek: omg kucí, pak sem poprosil o vanish a měl sem vanish, ale byl sem s prominutím DEBIL a vychloubal se před hráči.. No pak sem se lépe poznal s FireFighter11 alias Plamínek a s Holubinem alias golub bejvávali to dobré časy vám povím.. ještě než sem s nima začal hrát bw tak byly moje staty na BW 0 :eek: teď mám přes 1000 kilů..

No chtěl bych poděkoval těmto mým přátelům

@FireFighter11 - Nejbohatší člověk na SB ... :D dobrej hráč BW ! prostě fajn týpek :D
@Horzičkaaa :3 - Správna jezdkyně na koních, děkuji že sem mohl s tebou hrát, asasínko :p
@Radiko - Ty si byl můj nejoblíbenější helper !
@Gucci120 - TOP island, nejlepší jumper, jak to sakryš děláš ?
@SkateQue - tobě hodně děkuji, ty si mě nechal dělat na eventech a tím si mě zabavil.. díky bro :)
@HexO_O - kdysi sme se potkali na creativu, fajn melounková holka :D
@iTz_Jarko - Fafko, jeden z TOP hráčů BW :p díky za hry s tebou !
@MrRiox - Rioxka ! párkrát sem si s tebou něco zahrál.. seš fajn týpek !
@ToumanCZ - Díky za pomoc na isalndu ;)
@SpexikEx - Díky za velkou pomoc na islandu a za inspiraci ;)
@HappyMouseCZ - máš fešné stavby bro ! :eek:
@omgmen - Alias omgmene :D ne omíku, si fajn, takovej normální helper :D
@Brancesko - CG k helperovi :D seš fajn
@Holubin - #NeletajícíGolub ! dobrej BWčkař
@iTz_Toky - BWčkař :eek: taky jeden z TOP
@jb00101 - poznal sem tě, hrál sem z tebou a byl si fajn :D
@MrAzi - a Azí ? jak to bylo ? a co děláte ? veveruško jedna nezbedná !
@krtekCZ - Kwtečku vylez ven ! :eek: blbnuli sme na loby :O
@FrozenLeafCz - flojžo, králi na CMku 69 !
@MrSpirith - furt máš u mě to tvé sídlo
@Nurtuka - ty jeden PVPčkaři !
@Inter - od tebe sem měl velkou inspiraci !
@MarkosCze - seš fajn, umíš hrát TW :D co dodat :D

@MrWakeCZ - tobě patří velké díky, kvůli tobě sem si mohl zahrát tentoo super server a poznat zde mnoho lidí, velmi ti děkuji !

Předem upozorňuji ! bude to dlouhý text !

No lidi, tak je to tady, poslední dobou sem nebyl moc online na serveru.. to víte škola, holky, rodina..
Ale ! nekončím tak úplně, pokud chceš abych si s vámi někdy zahrál to CMko tak mi napište na Skype -> ZubekCz

No ale už jdu na věc !

Začalo to tím že mě strasně bavil skyblock, chtěl sem creative ale ten hold nikde neměly, tak sem si napsal pouze skyblock, pak sem skroloval po googlu a vyskočilo na mě CMko :eek: tak sem se juknul na web, zjistil sem si IPnu a začal sem hrát, poznal sem hodně lidí, mno hrál sem tam delší dobu tak sem si koupil GoldVip na 60 dni na můj starý NEoriginální učet Zubecek ! na druhý den sem došel na Skyblock a hráč, jehož méno si nepomatuji tak dělal soutěže o DiaVip :eek: ale co řekl si pomatuju ! Kdo napíše do mě do MSG prvních pět lidí ty dám do loterie ! já se stihl přihlásit, on se mě zeptal že mám přeci VIP ale já mu řekl že mi zítra končí :D to sem hajz co ? tak mě vylosoval a koupil mi DVIP :O tam ta dá ! pak sem zvěčival svůj is.. ale :eek: měl číty hoší.. no je to tak.. šel sem k PVNSTOVI na is a vískával sem xp + keš.. měl sem buglej criticals a dostal sem ban, pak sem na web napsal slohovku o tom že už nikdy nebudu používat číty a už sem je nikdy nepoužil.. a to mě ostatní nutili.. protože sem #NoSkillz :D pak nadešel osudný den ! Update skyblocku ! z 100x100 se SB zvěčil na 200x200 tak sem si zbalil igelitky a udělal si novej is.. tak sem začal novou island éru, měl sem 3 TOP island ale pak sem ho prodal, chtěl sem lepší.. Asi už hodně lidí vydělo můj "speciální" island a pozor ! stavěl sem ho s Fly.. No, ještě než sem prodal svůj starý island, tak byl nábor na Eventery.. Vyhrál Skate a xXBlazeManXx nahrál toho málo protože měl školu no..tak sem pomáhal Skatovy s eventy.. Faraonovo údolí, propadačku.. a podobně.. vždy mě to bavilo a bavit bude.. tak sem dostal Fly :eek: omg kucí, pak sem poprosil o vanish a měl sem vanish, ale byl sem s prominutím ***** a vychloubal se před hráči.. No pak sem se lépe poznal s FireFighter11 alias Plamínek a s Holubinem alias golub bejvávali to dobré časy vám povím.. ještě než sem s nima začal hrát bw tak byly moje staty na BW 0 :eek: teď mám přes 1000 kilů..

No chtěl bych poděkoval těmto mým přátelům

@FireFighter11 - Nejbohatší člověk na SB ... :D dobrej hráč BW ! prostě fajn týpek :D
@Horzičkaaa :3 - Správna jezdkyně na koních, děkuji že sem mohl s tebou hrát, asasínko :p
@Radiko - Ty si byl můj nejoblíbenější helper !
@Gucci120 - TOP island, nejlepší jumper, jak to sakryš děláš ?
@SkateQue - tobě hodně děkuji, ty si mě nechal dělat na eventech a tím si mě zabavil.. díky bro :)
@HexO_O - kdysi sme se potkali na creativu, fajn melounková holka :D
@iTz_Jarko - Fafko, jeden z TOP hráčů BW :p díky za hry s tebou !
@MrRiox - Rioxka ! párkrát sem si s tebou něco zahrál.. seš fajn týpek !
@ToumanCZ - Díky za pomoc na isalndu ;)
@SpexikEx - Díky za velkou pomoc na islandu a za inspiraci ;)
@HappyMouseCZ - máš fešné stavby bro ! :eek:
@omgmen - Alias omgmene :D ne omíku, si fajn, takovej normální helper :D
@Brancesko - CG k helperovi :D seš fajn
@Holubin - #NeletajícíGolub ! dobrej BWčkař
@iTz_Toky - BWčkař :eek: taky jeden z TOP
@jb00101 - poznal sem tě, hrál sem z tebou a byl si fajn :D
@MrAzi - a Azí ? jak to bylo ? a co děláte ? veveruško jedna nezbedná !
@krtekCZ - Kwtečku vylez ven ! :eek: blbnuli sme na loby :O
@FrozenLeafCz - flojžo, králi na CMku 69 !
@MrSpirith - furt máš u mě to tvé sídlo
@Nurtuka - ty jeden PVPčkaři !
@Inter - od tebe sem měl velkou inspiraci !
@MarkosCze - seš fajn, umíš hrát TW :D co dodat :D

@MrWakeCZ - tobě patří velké díky, kvůli tobě sem si mohl zahrát tentoo super server a poznat zde mnoho lidí, velmi ti děkuji !
dík :O prý normální :D to si viděl kde? (lol)

Inter

Velmi známý člen
Hezky napsané :3 :)

A dík že jsi mě tam napsal :O :D

Jinak, ten tvůj is byl lepší než ten můj (myslím tu vesnici), poněvadž jsi tam měl pěkný terén

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.