• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kubrt

Kubrt Moravan
Když jsi změním jméno na minecraft.net z thot200 na jmeno treba lalalsdasd5 tak všechny data budou furt stejné třeba můj skyblock nebo budu muset vše nahrát odznova ? díky za odpověd

_BeToky

Aktivní člen
Ahoj. Nie , previesť sa dá iba VIP , ktoré máš zakúpené na CM , čo znamená že veci ako (CC,Gadgets apod.) sa previesť nedajú. SB is taktiež nie. Na zhrnutie: Previesť sa dá iba VIP ! :)

Puntys

Veteran | President
Zrovna island se převést dá ;) Musíš si to ale zařídit sám tím že si vezmeš ten nick co budeš mít jako novej a převést na něj island (popřípadě money). Nevratné jsou pouze cc nebo gadgety či staty.

Puntys

Veteran | President
Zrovna island se převést dá ;) Musíš si to ale zařídit sám tím že si vezmeš ten nick co budeš mít jako novej a převést na něj island (popřípadě money). Nevratné jsou pouze cc nebo gadgety či staty.
Btw: kdyby měl někdo připomínku že je to multi-acc tak jste si nejspíše dlouho nečetli pravidla a měli by jste to napravit ;)

"55. V případě prokázání Multi-Account tj. Multi-účet bude hráči udělen IP ban. Za multi-učet je bráno hraní na dvou postavách - př. AFK trapka, dva účty hrající jednu hru na MiniGames (pokud jeden stojí a druhý hraje, pokud oba hrají nejedná se o porušení!). Za multi-učet není bráno dočasné připojení jedné osoby v rámci výměny itemů/peněz na jinou postavu."

Krosta8

Prostě Keighto
Ano, to se omlouvám. S tím ostrovem jsem zapomněl, že to jde přehodit na jiného leadera, ale peníze sám sobě převést můžeš těžko, jediné přes třetí osobu, protože nemůžeš převést peníze na účet, který není připojen, nebo nemá vytvořený chestshop. V tomto případě by jsi musel použít nějaký třetí dočasný účet. Řešil jsem stejný problém s kámoškou. Každopádně nevím, zda jde převést i ostrov na někoho, kdo se ještě na CM nikdy nepřipojil.

Puntys

Veteran | President
Tak znova pro Krostu :D Budes připojen za svuj dosavadní účet, připojíš se za warez s budoucím nickem, převedeš vše, odpojíš oba, zmeníš nick originálky, připojíš se s novým nickem. :D Kde potřebuješ někoho jiného nebo snad třetí účet? :D

Krosta8

Prostě Keighto
No, to jsem posledně takhle chtěl taky udělat, ale já to bral z vlastní zkušenosti, kdy ten budoucí nick byl už registrovaný na CM, čili jsem se na něj nemohl připojit dokud nebyl už na originální Nick a já mohl jít přes OHUB bez hesla. Takže proto :)

Puntys

Veteran | President
No, to jsem posledně takhle chtěl taky udělat, ale já to bral z vlastní zkušenosti, kdy ten budoucí nick byl už registrovaný na CM, čili jsem se na něj nemohl připojit dokud nebyl už na originální Nick a já mohl jít přes OHUB bez hesla. Takže proto :)
To je ale už vyjímečná situace. Halvně je potřeba svolení předešlého majitele nicku nebo od Wakea že za ten účet již nehraje. V opačném případě se jedná o krádež účtu. (Ano vím že ty si to měl na domluvě :D)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.