• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Johny002

Člen
Na skyblocku jsem chtěl změnit zombie spawner na iron golem spawner ale když jsem zaplatil 6000, tak to pořád byl jenom zombie spawner:
2016-08-06_11.32.12.png
Prosím pomoc :(

Johny002

Člen
Wat zkusil jsem to znova a najednou to funguje (bored) a nešli by nějak vratit peníze? Utratil jsem za to 6000 a teď mám jen 1563 (skyblock nehraju moc dlouho :()
2016-08-06_11.54.48.png

Misery96

Dark Lord of the Sith
No tohle zkouší dost lidí.. změní jinej spawner a pak si uvědomí, že na další nemají tak napíšou, že jim to nešlo.. Já s tímhle nikdy problém neměl a věř mi, že za den změním tak 5 spawneru..
Hádej v čem bude chyba

Johny002

Člen
Já mám jenom 2 spawnery jeden položený a druhý v inventu a chtěl jsem jenom jeden změnit ze zombie na iron golem ale nic se nestalo,
2016-08-06_11.32.12.png
2016-08-06_12.05.58.png
potom jsem to zkusil ještě jednou ze zombie na prase a šlo to

Teleriann

Aktivní člen
Nemusím sem prikladať dôkazy deje sa mi to isté, mám spawner na pig ukážem naňho napíšem /ss change irongolem a spawner zostane stále pig skúsil som to ešte 2x a stále je pig nechápem prečo ale deje sa mi presne to isté čo Johnymu prosím o opravu tohotu bugu už dopredu ďakujem ;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.