• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Ell

Nový člen
Ahoj, jednou jsem hrála Prison a šla jsem na hodinu pryč. Když jsem se vrátila zmizel mi krumpáč :O Prostě na tom místě kde byl předtím nebyl. Nikdo se na můj PC mezitím nedostal.... Screen bohužel nemám, stalo se to před pár dny a až teď mě napadlo napsat to sem... Je to chyba? :(

keepers

Aktivní člen
Zdravim sice je to smula ze jsi stratila svuj krumpac ale A-T s tim nic nemuze delat bez dukazu uz vubec nic delat
odemne vse diky
(game)

_Shanny_

ExPeprMintKa
Bez důkazu ti nijak nepomůžu. A jak už tady píše @keepers, tak má pravdu. Já s tím nic neudělám. A nikdo jiný také ne.
Budeš muset si sehnat nový a začít od začátku. :)

keepers

Aktivní člen
Ja sem taky ztratil krump a nestezuju si ale sem z toho smutny uz po 5! (cry)(cry)(cry)(cry)(cry)(mad)

mb313ma

Člen
@keepers aj mne sa stalo niečo podobné chcel som kamošovi požičať môj krompáč a nevšimol som si že práve v tej sekunde čo som ho vyhodil tak presne v tedy bol clear lag (plugin upratovačka) xD no mal som na ňom HASTE 6 a rôzne ďalšie 10K blockov do GK no tak ma to nas**** že som sa odpojil a ďalší týždeň som nešiel na server a @Ell možno pri tom ako si odchádzala zo servera možno si ho nechtiac vyhodila

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.