• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

zuzik92

Aktivní člen
Nevím jak je to možné, ještě odpoledne jsem měla přes 80 000. A teď jsem se připojila a měla jsem nulu. Může s tím někdo něco udělat ?

zuzik92

Aktivní člen
  1. Potom co mi poslal Trew, když jsem měla 0.
  2. Mi pak poslal Rop peníze
  3. Předtím než mi zmizeli peníze
    2017-01-18_20.53.11.png
    2017-01-18_20.56.03.png
    2017-01-18_17.15.51.png

M

MrProchyCZ

Návštěvník
Nejsi sama. Prý to je tím,že jako originálky jedeme na warez uuid, které se přepisují a občas to promaže to co nemá. Jinak určitě nepůjde /home. To je další věc,která se u toho stává. By Chemicky

zuzik92

Aktivní člen
Jo teď jsem zjistila, že se mi smazal i home. Takže jako budu vydělávat a bude se mi to mazat ?

Chemicky

Inkvizitor
Jo teď jsem zjistila, že se mi smazal i home. Takže jako budu vydělávat a bude se mi to mazat ?
Hele pro rychlejší řešení si zaběhni na Discord, kde je Wejk a on ti to vrátí.

Dneska se to samé stalo mě a ještě jedné hráčce na SB a dostali jsme vše zpátky
+ ještě Jarinovi se to stalo a teď tam píše ještě jeden hráč, že nic nemá...

Chemicky

Inkvizitor
Nejsi sama. Prý to je tím,že jako originálky jedeme na warez uuid, které se přepisují a občas to promaže to co nemá. Jinak určitě nepůjde /home. To je další věc,která se u toho stává. By Chemicky
Jinak tímhle to prej taky není. Tak fakt nevíme, kde je zakopanej pes: mě se to stalo už podruhé a to v rozmezí jednoho měsíce možná i méně.

Pokud Wejk nic nezměnil, tak Fakaheda servery se kolem 5 ráno restartují, mám takový podezření, že pak se to dosere tam, jelikož dneska jsem byl ještě v jednu ráno na serveru a peníze měl. Přijdu v 8.30 a nula na kontě..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.