• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Deadboy_38

Aktivní člen
Asi tak před 15min jdu na /warp spawn od Rstyho_CZ, vejdu do arény s klídkem, že jako VIP nemůžu ztratit věci...Nemám ani brnění, máj jen moji Elytru a tolkyyyho hlavu.. za pár sekund mě někdo zabije a já se spawnu bez ničeho.

Nemám důkaz, nemám screen, stalo se to už více lidem... to si má člověk každou minutu dělat screen svojeho inventáře nebo co to je?

Zabil mě _bionix_, fakt nevím jestli moje věci dropli nebo ne...

Věci co jsem ztratil, nepomatuji si vše, což je skvělé:

Tolkyyho hlava, Elytra, FULL diamond gear - IV prot, III unbr, mending vše... + Frost walker II, Molten IV boty, Frozen II + helma snad eldershift III(nevím jistě)

Luk: Power V, punch I, flame, mending, Unb III, Marksman III, explosive III
Meč: Sharp V, Fire II, mending, Unb III,
Lopata: Efi IV, silk touch, Unbreaking III, experienced IV, haste II, mending
Sekera: efi III, unb III

Informace o itemech mohou být nepřesné ale nevymýšlím si.

Krosta8

Prostě Keighto
Ahoj,
Už jsem to včera řešil s Rastym a následně i s Wejkem. Dle mého za to může právě kombinace VIP (nodrop funkce) a nějakého custom enchantu. Nemám bohužel čas na to, abych to mohl důkladně otestovat a zjistit, který enchant za to může, ále Wejk o tom ví a pokud já budu mít chvíli, Tak se na to určitě podívám.

Deadboy_38

Aktivní člen
Super... hlavně ať se to brzo vyřeší... elytru jsem si koupil novou, tak bych ji nerad zas ztratil kvůli nějakému bugu.
Předpokládám že věci mi nevrátíte, co? :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.