• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

iTz_T1b0Rk0

autíčko
Dobrý deň, chcem ohlásiť že mi zmizli všetky stavby zo serveru Creative2 a jediné čo mi ostalo je toto: http://prnt.sc/da0q51 mal som tam postavený dom, nejaké sochy hráčov s ktorými hrávam atď. Ak viete o čo ide tak mi prosím odpíšte. Za pozornosť ďakujem. @MrWakeCZ

iTz_T1b0Rk0 :)

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Nu to je ten problém, na Creative2 hraje víc hráčů než na Creative1 tzn. že se tam za den vygeneruje víc chunků než na C1 = žere to víc místa. Teď nastává ten problém, že nedávno došlo místo na disku, takže jsme museli mazat až 7 dní staré chunky (které nebyly aktualizovány), podle toho screenu tam asi patřil u tvůj pozemek. Bohužel s tím nic neudělám, řešil jsem to s hostingem a dostal jsem sice větší disk, ale pozemky to už nevrátí. :/

iTz_T1b0Rk0

autíčko
Nu to je ten problém, na Creative2 hraje víc hráčů než na Creative1 tzn. že se tam za den vygeneruje víc chunků než na C1 = žere to víc místa. Teď nastává ten problém, že nedávno došlo místo na disku, takže jsme museli mazat až 7 dní staré chunky (které nebyly aktualizovány), podle toho screenu tam asi patřil u tvůj pozemek. Bohužel s tím nic neudělám, řešil jsem to s hostingem a dostal jsem sice větší disk, ale pozemky to už nevrátí. :/
Oukej, to mi stačí. Ďakujem za odpoveď. :) Tak si to postavím odznova.

iTz_T1b0Rk0 :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.