• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

lxad

Aktivní člen
Nazdárek, včera okolo 20:50 jsem ztratil krump s haste 2, effi 7 a fortune 4.... jak? Byl jsem klasicky na ISU a jelikož jsem měl pár priscoinů tak jsem se kouknul do /krump co bych si mohl vylepšit, chybělo mi pár priscoinů do dvouch upgradů tak jsem šel na web se podívat na wiki za jaké všechny kopací milníky jsou priscoiny. Jak jsem se vrátil zpátky do MC byl jsem ve voidu kam mě nejspíš shodil nějaký zombík a krumpáč zmizel, kdyby zůstal aspoň v té tabulce /krump ale on z ní zmizel.... proto jsem tu a chci krumpáč vrátit pokud to teda nějak jde.

Předem díky, lxad.

DepressedShikii_

Debílek z Prahy
Je tady možnost že jsi ho dropnul na svůj IS ,a jelikož jsi psal že tam byl Zombie, tak je možnost že Zombie si tvůj krumpáč vzal :)

Takže tohle je jen a pouze tvá chyba

lxad

Aktivní člen
Nedropnul jsem ho na IS, to vím, psal jsem jen že mě zombík nejspíš shodil z ISU protože jsem byl ve voidu kde jsem umřel a krump se dropnul z té tabulky /krump do voidu

lxad

Aktivní člen
Chyba má? Po smrti nemají vypadávat věci... vše co jsem měl u sebe mi zůstalo jen ten krump se dropnul a to se dropnout neměl...

lxad

Aktivní člen
Ale já ho nedropnul :emoji_joy: On se dropnul sám z té tabulky /krump v které jsem celou dobu byl

DepressedShikii_

Debílek z Prahy
Ale já ho nedropnul :emoji_joy: On se dropnul sám z té tabulky /krump v které jsem celou dobu byl
Dropnul se ti sám, ale i tak jakmile spadnul byla to tvá chyba,jelikož jsi afkoval na isu, kde jsi musel vědět že se ukáže zombie či jiný mob,který tě může schodit

lxad

Aktivní člen
IS mám dobře osvětlený, to ti i klidně můžu ukázat, nevím kdo mě přesně shodil ale tipuju že to byla zombie či jiný mob a zajímalo by mě jak se tam do těch pár sekund co jsem byl na webu spawnul a shodil mě, afkoval jsem fakt jen pár sekund co jsem se kouknul na wiki na kopací milníky a kolik priscoinů za ně dostanu. Necháme to na AT jak rozhodne a jestli mi krumpáč vrátí :)

DepressedShikii_

Debílek z Prahy
Prostě tvoje chyba a hotovo :p

Ruším sledování téma, takže si piš dál,ale já to už nebudu komentovat , jelikož tohle je jasně tvoje chyba

Vrodrrr

Velmi známý člen
Mám stejný názor jako shikii. Za věci si ručíš sám a pokud věc nestratíš nějakým bugem/glitchem tak je to pouze tvoje chyba. Když budeš příště afkovat stoupni si radši na spawn... tam žádné moby nenajdeš :emoji_slight_smile:

_yyySepii

Antichr†st
No, myslím že je to už asi vyřešené?

Každopádně, pokud bys furt stál o tvůj krump, musel bys mít nějaký důkaz o tom, jaký přesně jsi měl, aby se mohla vystavit náhrada.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.