• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jak to že mám ban z ničeho nic ?

• Nákej šprt si ze mne delá prdel

Votes: 1 50.0%
  • Nenávidi mne lidi

Votes: 0 0.0%
  • Pomýlili si mne

Votes: 0 0.0%
  • Sám nevím

Votes: 1 50.0%

• Total voters
    2
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

AngryGame

Člen
Práve jak každej den jsi du na creative 2 . Stavím stavím ( o tom je creative , ne ? ) vri ban za cheatováni .CO ? vždyť já z žádnym lickým tvorem na pozemku nebyl ! čestný slovo !

AngryGame

Člen
žeknite mi jak to ??????????????????????????????????????????????????????????????,:emoji_sob::emoji_cry::emoji_disappointed::emoji_disappointed_relieved:

TeSs

Velmi známý člen
Práve jak každej den jsi du na creative 2 . Stavím stavím ( o tom je creative , ne ? ) vri ban za cheatováni .CO ? vždyť já z žádnym lickým tvorem na pozemku nebyl ! čestný slovo !
bud sis něco nechtíc něco stáhl (což asi ne) a nebo se server zpletl a nebo měl důvod......

TeSs

Velmi známý člen
bud sis něco nechtíc něco stáhl (což asi ne) a nebo se server zpletl a nebo měl důvod......
to se stane podle mě tak min. 70 % lidí že jsou zabanováni neprávem(i mě se to stalo :( ale ne na CM ) (ne reklama ¨i když neříkám nic o jinm serveru xD )

TeSs

Velmi známý člen
já tě ale nesoudím prostě se to stalo no!!!!!! 70 % lidem se to taky stane -.-

_AnNie

Dark Queen of the Sith
Banlist máš čistý.
Zřejmě zde hraje roli dynamická IP. S tím, ale my bohužel nic nenaděláme.
A vzhledem k tomu, že mi tvé chování nepřijde příliš vhodné a inteligentní, dovolím si toto téma zamnknout.
Případně si zažádej o UB.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.