• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Memza

Člen
Dnes před 15:00 jsem sklízel dýně a bugl jsem se v hlíně...
Po chvilce jsem umřel a všchny věci a xp byly pryč. Měl jsem celé enchant diamantové brnění + diamantové nástroje + luk + elytru a asi 140xp. Možná nebudete věřit ale vážně jsem to měl :(
Chci se zeptat jestli můžu své věci dostat zpět.

Hexii

Heksy
Nedostatečné důkazy + hráč si za svoje věci ručí sám :) Když jsi byl buglej v hlíně tak proč si nedal jednoduše /home /is /spawn atd.. ? :d

koza37

Iluminát
Dnes před 15:00 jsem sklízel dýně a bugl jsem se v hlíně...
Po chvilce jsem umřel a všchny věci a xp byly pryč. Měl jsem celé enchant diamantové brnění + diamantové nástroje + luk + elytru a asi 140xp. Možná nebudete věřit ale vážně jsem to měl :(
Chci se zeptat jestli můžu své věci dostat zpět.
1) musíš mít důkazy, že si ty věci měl
2) pokud ses bugl v hlíně, a) jak b) kde
3) Kup si VIP, to o věci nepřicházíš :D

Memza

Člen
Jestli chcete důkazy zeptejte se MrHolubin nebo KubrastigShowCZ možná si mě pamatujou.. nebo hráče Sebastian4112007

Určitě bych si vzpoměl na víc lidí

D

Deleted member 2540

Návštěvník
Takže první věc na screenech vůbec nejde vidět že máš elytra.
Druhá věc ... proč ty screeny jsou obstřižené ???!!! snad tam máš Cheaty ? dej tu celé screeny

iLukaZzekK_

Aktivní člen
Já jsem bohužel neviděl jak si umřel přišel jsem na SB až potom..Ale jestli chceš nějak pomoct..Tak dodej celé screeny..Děkuju..

Metrix_40

Aktivní člen
Takže první věc na screenech vůbec nejde vidět že máš elytra.
Druhá věc ... proč ty screeny jsou obstřižené ???!!! snad tam máš Cheaty ? dej tu celé screeny
on píše že nemá elytra na screenu tak to tu nerozebírej a za druhé nikdo mu ty elytrá nedá nemá důkaz

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.