• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Naus

Člen
Nevím proč, ale zničeho nic mi vše zmizelo (GVIP, věci, resky apod.) a to na všech server (survival, skyblock) a nemusel jsem zničeho nic zadávat při připojení heslo, protože mě automaticko přihlásilo díky ohub. Bereme mě to jako druhého hráče, protože když mě kamarád portnul na můj Island, tak se psalo, že vcházím na ostrov Naus_, ale to jsem já 😄. Nechápu, snad s tím půjde něco dělat. Řekněte klidně a můžem to jít vyřešit na discord.

GLaDOS

Člen
To se ti stalo když jsi po dlouhé době přišel na server anebo se ti to stalo úplně jakoby když tam chodíš každý den?

Naus

Člen
Začal jsem znovu hrát a hrál jsem teď každý den krom brigád a, hrál jsem tak 1 týden. Pak jsem 1 den šel ke kamarádovi s notebookem, že si zahrajem Minecraft a spustil jsem u něj a vše bylo pryč, ale moje resky a islandy existují.

Naus

Člen
Když se hráč na ty resky portne, tak se ukáže komu ty resky patří, no mě, ale já s nimi nemůžu manipulovat

Velda_

Cením, ceníš, ceníme?
Nevím proč, ale zničeho nic mi vše zmizelo (GVIP, věci, resky apod.) a to na všech server (survival, skyblock) a nemusel jsem zničeho nic zadávat při připojení heslo, protože mě automaticko přihlásilo díky ohub. Bereme mě to jako druhého hráče, protože když mě kamarád portnul na můj Island, tak se psalo, že vcházím na ostrov Naus_, ale to jsem já 😄. Nechápu, snad s tím půjde něco dělat. Řekněte klidně a můžem to jít vyřešit na discord.
Dojdi na https://discord.gg/craftmania a napiš tvůj problém do #mc_problemy, označ tam Wejka a ten to s tebou určitě bude velice rád řešit. ;)