• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Souhlasíte?

• Total voters
    13
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

PandaGrilCZ1

Velmi známý člen
PandaGrilCZ1, Před chvilkou
Vím že tento příspěvek již psal gangyyy,
Ahoj, Hráči. Dnes chci s vámi hovořit o velmi důležité věci, Hrála jsem si na cr2 a to co jsem uviděla v chatu... málem jsem zešílela.....
Nepamatuji si jména hráčů tak jim budeme říkat hráč 1, Hráč 2
-
Hráč 1- Dame si cisla?
Hrač 2- Promin ale nemam u sebe mobil.
Hráč 1- Tak až budeš mít tak mi napis jsem tu kazdy den
Hrač 1- Dobře

Lidi Proč? Někteří Vašeho Jména,Příjmení,Čísla,Bydliště Zneužít... Prosím! Vím nejste malé děcka ale už! Nezveřejnujte žádné své údaje, Dá se toho zneužít

koza37

Iluminát
A co teprv když ti řeknu, že Kubra se potkal s Dykolem!!!!!!!!!!!!!! (pokud se nemýlím)!!!!!!!!!!!!!
Oni vědí jak vypadají, COŽEEEEEEEE?!?!???!?!!!??!?!?!?!
Toto je konec světa.

ach jo.

Chlachta

Queen of awkward moments
ježiš..GDPR už i tady? jako kdyby mě nestrašilo v práci?:D ale jinak jako jo,souhlasim - nevidim důvod proč by v dnešní době messengerů a podobných blbin měli si děti mezi sebou měnit čísla. Před pár lety jsem řešila mezi hráči podobný případ,kdy si vyměnili čísla a jeden tomu druhýmu posílal neustálý blbosti a volal i v noci. #AťŽijouDěti

No_Skill_CZ

Aktivní člen
ježiš..GDPR už i tady? jako kdyby mě nestrašilo v práci?:emoji_smiley: ale jinak jako jo,souhlasim - nevidim důvod proč by v dnešní době messengerů a podobných blbin měli si děti mezi sebou měnit čísla. Před pár lety jsem řešila mezi hráči podobný případ,kdy si vyměnili čísla a jeden tomu druhýmu posílal neustálý blbosti a volal i v noci. #AťŽijouDěti
Čau chlachta.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.