• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Alinek

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooOOOOOOOOOOOO
Ahoj.
Pouštím si hudbu na pozadí na YouTube a zvuk se mi ztlumí na pozadí asi o 80% kdyz si zapnu něco jiného co produkuje jakýkoliv zvuk. To mne štve hlavně u her jako minecraft, metin2 atd. z důvodu že když si ten zvuk dám nahoru ale potom vypnu hru tak se divim ze tady nepopraskaj okna. Neví někdo jak toto dát pryč? Děkuji.

cdpm99

Aktivní člen
Pokud zajdeš do nastavení zvuku ,tak si tam můžeš jakou hlasitost u kterého programu chceš mít. Zkus to najít

Alinek

Pokud zajdeš do nastavení zvuku ,tak si tam můžeš jakou hlasitost u kterého programu chceš mít. Zkus to najít
To nepůjde jestli jsem to pochopil správně. Vím, že máš na mysli mixér zvuku, ale tam se ty lopaty nemění nebo co to je za šipky :( přemýšlím že bych napsal microsoftu email
Jestli myslíš něco jiného dej mi vědět

Alinek

Napsal sem že se ztlumí zvuk na pozadí tak v tom případě myslim vsechny aplikace ne? :/