• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
  1. DrozdLP

hi

hi
  2. DrozdLP

omžmen

omžmen
  3. DrozdLP

Ahoj

Ahoj
  4. DrozdLP

CG

CG
  5. DrozdLP

♥AHOJ♥

Ahoj, kde asi začít ? :D Tak hlavně děkuji @MrWakeCZ za tento super server. Hodně jsem se tu naučil, našel super kamarády ale jen pár jich tu hraje. A ještě mít si mě pamatuje. Vzpomínky na naše chvíle byli ty nejlepší. Stará banda na tsku :D, ty naše pokecy a to všechno. Bylo to tehdy uplně...
  6. DrozdLP

Můj příběh

Píše se den 12.5.2014, v tento den jsem se nudil a neměl co dělat. Dívám se na stránkách na nějaký minecraft server a pak mi do očí vletí czech-craft. Na této stránce bylo tolik serverů ale mně zajímal jedině server se skyblock a prison. Říkám si na "hmm tak jaký server zkusím " vybral jsem si...
  7. DrozdLP

Skyblock jakoozaa - vyhrožování, nadávky

Ahoj dnes v odpoledních hodinách mi dal hrac jakoozaa trade, nedal tam cenu tak jsem si to vzal zadara. Pak na mně vyjel. @patule1215
  8. DrozdLP

Trocha srandy l DrozdLP

Snad se pobavíte . xD
  9. DrozdLP

Petice proti Eventerovi Koza3i

Tak tohle mě fakt vytočilo tak kdo chce aby byl tento hráč v AT. Za mě NE!!! Prosím i podpis.
  10. DrozdLP

CM videjko BW

Je to můj první timelaps na našem kanalne. Tak nas podpořte. Díky
  11. DrozdLP

CM app

Ahoj lidi udělal jsem cm web applikaci. Je to beta snad se vám to bude libit. Link :xx
  12. DrozdLP

New HL.Admin

Je to tu, sice vím že je to narychlo ale co hl.admina potřebujeme. Tak proto pište jména co si to zaslouží. Jo a vím že o konečném verdiktu bude mít slovo @MrWakeCZ Hlasuji za @Trewish , @PVNST , @_JustZaky_ a @Misery96 Proč oni? Ani nwm jsou to prostě fajn lidi co už tu jsou dlouho a všichni...
  13. DrozdLP

BW- mapa Dragons

Čau lidi stavím novou mapu Dragons dost podobnou mapě Spring . Ale ješte nani musím pracovat není dokončena , pracojeme na ni 4 lidi a pruběžne ji skládame dohromady . Stavíme to podle námětu některé mapy která už je na serveru . Snad se vám bude líbyt . MAPA NENÍ DOKONČENA BERTE TO S...
  14. DrozdLP

BW- Leníkova chata

Čau lidi jsem tu zas a tes s novou bw mapkou lesníkova chata . Tato mapa je velmi podobná mapě Spring. Tak se na ni podívejte.
  15. DrozdLP

Profilovky od Livina

Čau lidi já jsem Livin ale to asií víte . Tak jdemem k věci budu k tomu potřebovat NICK : Pozadí: a co chcete mít u sebe napsané: Pozadí nejlépe na Click , nebo popřípadě jakékoliv pozadí Ukázky: Prosím trpělivost a dejte mi čas na to