• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
  1. iPepsiEzz_

Jakože jo ono kdyby neodstranily na serveru před tím minihry bw skywars tak forum mrtvý není...

Jakože jo ono kdyby neodstranily na serveru před tím minihry bw skywars tak forum mrtvý není právě kvůli tomu ty hráči tam hrály.
  2. iPepsiEzz_

Vždyt jjjjjjj

Vždyt jjjjjjj
  3. iPepsiEzz_

Bedwars

Dobrý den, bw na vašem serveru měly být do konce května, ale už jste je zrušily dřív což mě mrzí rád jsem je tam hrával nenechali by jste je tam třeba ještě do konce června aspoň.
  4. iPepsiEzz_

pls dejte me na white list nemuzu se pripojit; Kika0909

Nepiš ty příspěvky milion-krát počkej až ti na to někdo odpoví po případě jim napiš na dis.
  5. iPepsiEzz_

CRAFTMANIA EXPOSED

Ahoj, mám tu pro vás video, který jsem udělal na základě toho, aby všichni vědeli co je Craftmania zač za server děkuju budu rád, když se podíváš.
  6. iPepsiEzz_

Něco na poslouchání při hraní na CM uwu

Hezký posloucháníčko:p Určitě přidávej dál dobrý, ale na tryhard, když hraješ nějakou minihru :LOL:
  7. iPepsiEzz_

OpenGL error

Tohle, to dělá, když máš třeba nějakej špatnej mod ve hře jestli žádnej nepoužíváš tak s tím ti asi nic neporadim, kdyžtak, když používáš forge tak si dej jinou verzi čistou např.(1.8)A nebo používej jen optifine. Přeju krásný zbytek dne.
  8. iPepsiEzz_

Henyy, kde hraješ nejvíc, když už ne na cm bw :d

Henyy, kde hraješ nejvíc, když už ne na cm bw :d