• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
  1. iSpen_Cz

Slovní fotbal 2022

Slniečko
  2. iSpen_Cz

cc @omgmen

cc @omgmen
  3. iSpen_Cz

Smrdíš.

Smrdíš.
  4. iSpen_Cz

Sťažnosť na Cheap_

My dal mute za všecko.. :C :C Neny ferofe!! Ban mu! c: c: :c :c Yzy rekt :c :c
  5. iSpen_Cz

Soutěž!

Ahoj všichni tady iSpen.. Dost z vás mě teď nebude mít rádo, kvůli tomu že jsem napsal stížnost na Sprajta... Já vím, že ho máte rádi a bránite si ho, ale prostě jsem jen chtěl unban. Nevím jak vám to mám vynahradit, ale tak mě napadlo co takhle udělat soutěž! A tak jsem to promyslel, a...
  6. iSpen_Cz

My story ends, too.

Řada je řada, a dneska došla řada na mě. Možná to už pár z vás ví, možná ne. Ale je to tady. Jak to začalo, tak to i končí. :) Odcházím z AT.. Důvody tady psát nebudu, ale dost z vás je určitě zná... Hodně moc dobře se mi s váma hrávalo tady na cm. Rád jsem vás všechny spoznal.. Ať se známe v...
  7. iSpen_Cz

:O

Na první pohled je tohle normální fotka. Ale podívej se líp, něco je tam zvláštní! Najdeš co?
  8. iSpen_Cz

Dneska troll den :D

Všichni mají dobrej signál! :D Ten pocit když spadneš s 5 stackama goldu ._. (facepalm)
  9. iSpen_Cz

Selfieeeeee! :D

Není co k tomu dodat.. best selfie s AT :D