• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
  1. ItsKekzig

Soutěž | Survival | By ItsKekzig

Vyhrává Deadboy_38 se svým příspěvkem:
  2. ItsKekzig

Soutěž | Survival | By ItsKekzig

Zdravíčko, rozhodl jsem se udělat soutěž o tento báječný krumpáč s kterým si každý užije spoustu zábavy při těžbě! Každopádně o co půjde. 🤔 Co udělat pro zapojení se do soutěže: 1. Napiš do odpovědi pod tento topic proč by jsi právě ty chtěl tento krumpáč. 2. Vyčkej do 22.3.2019 20:00 a já...
  3. ItsKekzig

Kekzigs modern house

➜ Návod: odkaz ➜ Texture pack: odkaz ➜ Čas: cca. 1:30:00 ● Utraceno za náklady cca. 80,000 $ ● Stavba:
  4. ItsKekzig

Ankteta Československé music scény

Co posloucháš za hudbu? "Strašně to potřebuju vědět"
  5. ItsKekzig

Anketa

Zajímá mě. :emoji_astonished:
  6. ItsKekzig

Prey 2017

Video:
  7. ItsKekzig

Hledám Grafika

► Zdravíčko dámy a pánové, hledám nějakého toho grafika pro můj YouTube kanál, o cenně se můžeme domluvit. ✔ ► Pouze pokročilý uživatelé ve svém oboru přibližující se grafiky známých YouTuberů. ✔ ► Thanks. {。^◕‿◕^。}
  8. ItsKekzig

SkyBlock

part 1 Odkaz
  9. ItsKekzig

DrawIt

Zdravíčko, neví někdo prosím vás kdy bude zprovozněn drawit? byla to moje favourite minihra, a chtěl bych jí zpět. :)
  10. ItsKekzig

Anketa :3

Zdravím, jen tak pro zábavu tady máme anketku. :)
  11. ItsKekzig

Mikrofon BM-800 z ebay.cz! UNBOXING

Zdravíčko! new video unboxing studiového mikrofonu je to čístý unboxing informace v popisku na stránce ebay.cz :) Video:
  12. ItsKekzig

Herní myš z AliExpressu?! (218 kč)

Tady máte první pohled, na myš z aliexpressu (: Video:
  13. ItsKekzig

Merry Chrismas guys (:

Zdravíčko přátelé, jelikož už máme ty vánoce, tak vám je přeji šťasné a veselé, plno dárků a ať se vám splní vaše tajné přání a každopádně šťastný nový rok který se blíží!! :)
  14. ItsKekzig

Hledám team na G turnaj (:

Zdravíčko, takže podmínky jsou: Být naproso retardovaný Umět kebab Mít 15- a mít CPS: 2.1 Mít ICQ v lepším případě discord Nemasturbovat 27.11.2017/18 ------------------------------------------------- Název teamu: Czech nůbs ------------------------------------------------- Hráči...
  15. ItsKekzig

SECRET oblast 51! ! !

Všichni víme že všichni máme rádi KEBAB ❤❤❤❤❤❤❤❤❤