• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
  1. lxad

Prison Zmiznutý krumpáč

Nazdárek, včera okolo 20:50 jsem ztratil krump s haste 2, effi 7 a fortune 4.... jak? Byl jsem klasicky na ISU a jelikož jsem měl pár priscoinů tak jsem se kouknul do /krump co bych si mohl vylepšit, chybělo mi pár priscoinů do dvouch upgradů tak jsem šel na web se podívat na wiki za jaké...
  2. lxad

Parkour

Parkour Ahoj všem kteří čtou toto téma. Jelikož jsem se nudil tak mě napadl jeden trochu větší návrh který by se v této nebo jiné podobě mohl zrealizovat! Jak už je z názvu viděl je to Parkour! Někteří lidi parkour přímo milujou a někteří ho nenávidí ... ale i tak si myslím že by aspoň ze...
  3. lxad

Prison Bug

Ahoj všem když jsem se připojil poprvé na 1.9 tak mě to portlo do voidu a přišel jsem o svůj strašně dobrý krump (cry) prosil bych o náhradu nebo o vrácení krumpáče děkuju předem
  4. lxad

Skyblock Problem s /ah

Ahoj :) našel jsem další chybu v aukci na /ah. O jakou chybu jde? Když chcete koupit něco na 2 stránce (3,4 stránce atd.) a kliknete na daný předmět třeba na vánoční čapku SCREEN : Tak jakmile kliknete měla by se ukázat tabulka jestli chcete kouit daný předmět .... jenže já tam měl úplně jiný...
  5. lxad

Skyblock Automat - DarkweX

Ahoj mám tu dalšího hráče který udělal něco jako automat .... napsal do chatu ať klikneme na cedulku a že možná dostaneme dia za 5 money .... jenže těmto věcem se nedá věřit a proto jsem byl rozumný a neklikal na to :) nikdy na tyto věci neklikejte !!! Jméno : DarkweX Warp : /is warp DarkweX...
  6. lxad

Mini shop

Ahoj rozhodl jsem se udělat mini shop ;) který můžu klidně zvětšit a vylepšit podle vašim názorů. Doufám že když bych to zvětšil a zlepšil tak by se to dostalo jako shop na Survivale. Chci totiž pomoc udělat nový shop do Survivalu :) Takže prosím abyste psali vaše názory a věci co chcete změnit...
  7. lxad

PigsArmy + skyblock

PigsArmy Jak a kde se dostat do PigsArmy ????? PigsArmy nabírá nové členy na skyblocku Já jsem velitel důstojník HimGamerSK zájemci pište mi pod toto téma Co by jsme dělali ???????????? Chodili jako tým do PvP a bojovali by jsme za prasátka Dělal bych pro nás různé VIP trapky a special věci...
  8. lxad

Strážník SkyBlocku

S kámošem jsme hráli SkyBlock a vymysleli jsme ... :D Prostě strážník ve strážníkovy (rofl) P.S. to je armor stande ( sorry nevím jak se to píše :D ) na tom full armor a v něm minecrafťák:D
  9. lxad

BW mapa ( nedokončená)

Ahoj chtěl bych vám ukázat mojí novou nedokončenou mapku na BW . Chtěl bych slyšet názory od všech jak od hráčů tak i od A-T doufám že se vám bude mapka líbit pište mi co mám změnit a vylepšit mám pouze hotový tým ŽLUTÝCH / YELLOW doufám tedy že se mapa bude líbit :) sice vím že není nejlepší...
  10. lxad

Stavba

Ahoj chtěl bych slyšet co si myslíte o mé stavbě ( hlavně od buiderů chci slyšet co si myslí ) nebudu tady celou dobu kecat tak se koukněte Vše udělal a vymyslel : Lxad