• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
  1. MrsRachí

Davide mess

Davide mess
  2. MrsRachí

👀

👀
  3. MrsRachí

👀

👀
  4. MrsRachí

Prison Zmizel mi Gangster key

Otevírá si vk za hlasování dostanu gk takže šťastná jak něco potom jdu otevřít Gangster key kliknu pravým sekne se mi to a kopne mě to ze serveru připojím se a gk nikde... :/ Jako asi je to moje chyba ale jak mám vědět kdy se mi rozhodne seknout mc? Screen (btw. jak mám screen? když se mi to...
  5. MrsRachí

Prison Nechápu :D

Je to normální? napište "GTA" napíšu jako první "GTA" ale uzná to až někomu kdo napíše "gta" :D Nejde mi o výhru jen jestli je to normální :D Děkuju za odpovědi :D Rachsí :>
  6. MrsRachí

Rok na CM - Rachsí

Em vůbec jsem tento příspěvek nechtěla psát ale nudím se takže Why not :D Nebudu tu psát nějakou slohovku tu už jsem již jednou psala :D Kdyby si chtěl někdo přečíst co za blbosti Rachsí psala tady to máte :D https://craftmania.cz/tema/rok-2015-je-uz-skoro-za-nami.6523/#post-54720 Nebudu vás tu...
  7. MrsRachí

Jak napsat "stížnost" na A-Team?

Takže začeme Berte to jako srandu né vážně! :D Musyte myt dobrou kramatyku Musíte si najít tu nejmenší chybku nějakého admina kterého si předem vyhlídnete Musíte si to vyscreenovat musíte jít na web splácat tam tři věty o tom jak je admin neschopný atd. atd. Tak a nyní tu máme zaručený...
  8. MrsRachí

Fotky by Rachsan :D

Přečíst! Nefotím nějakou předraženou zrcadlovkou Nejsem nějaký profík ale pouze amatér a focení beru jako koníček :) Fotky jsou některé starší 1-4 týdny Kritiku/Rady beru ,ale hrubá slova tu nechci vidět :) Jelikož Čeština můj kobyl tak tu mohou být chyby :D Jak jsem již psal fotky jsou...
  9. MrsRachí

Jaký tip notebooku?

Chtěla bych se vás zeptat jaký tip notebooku je podle vás nejlepší popřípadě název prosím :) Je to anketa proto ,že se v notebookách ani v ničem nějak moc nevyznám :D :D prosím pište jen značky u kterých máte dobré zkušenosti nebo tipy a také hlavně ,že mám zkušenosti jen s lenovem a toshibou...
  10. MrsRachí

Nějaké rituály na bw nebo co? :D

Hráč: DjMaty začal provádět na bw nějaké rituály :
  11. MrsRachí

Rok 2015 je už skoro za námi :)

Tákže jak jste si už přečetli bude to o mém prožití roku 2015 ,protože to byl pro mě zatím nejlepší rok vůbec :)) Na začátku roku to vypadalo ,že to bude jako každý jiný rok ale nebyl :) na začátku prázdnin jsem hledala server na ,kterém by byla dobrá komunita a A-Team a hlavně dobrý prison...
  12. MrsRachí

Podpisy - by rachsan :}

Kdo by chtěl podobný podpis jako je třeba ten můj? Někdo by se našel? :eek: Kdo by teda chtěl tak ať napíše toto: 1. Styl písma (dole jsou vypsané) 2. pokud to půjde tak barvu jako červená modrá atd. 3. text co tam chcete mít napsané a potom může být 1 podnadpis 4. Napsat že je rachsan super :D...
  13. MrsRachí

Vánoční akce :)

Tákže než mi tu začnete vypisovat ,že Vánoce nejsou o dárcích ale o rodině ,že jsme všichni společně atd. Ale i přece jsou trošku o těch dárcích a neříkejte že ne kdo si nikdy nenapsal dopis Ježíškovi? :D Budu rozdávat dárky na prisonu pod mím stromečkem :) Píšu to teď ,aby ti co jsou zlobiví...
  14. MrsRachí

BedWars Mapa

Tak projíždím forum a všimnu si ,že je tu sekce pro stavby takže sekce akorát pro mně xD tak tady máte menší bw mapku (moje druhá) máte tu zase hlasovaní klasika jako build battle :D (btv. je to celé postavené ručně na jednom serveru :D)
  15. MrsRachí

Spamers family :)

Nejsou tam všichni (asi) protože pro víc lidí to nešlo udělat :D @Dykol @RayMond @MrRiox @omgmen @shadow79 @2002Honzi @FrozenLeafCZ @micik10 @rachsan @Misery96