• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Když jsem byl na tomhle serveru Helper, tak mi bylo myslím 13. Tenkrát jsem všem tvrdil, že je mi 14 nebo 15, protože to byl minimální věk na Helpera. Moc si na tu dobu nepamatuju, ale zrovna tohle mi v paměti zůstalo a zpětně mi to přijde celkem vtipný.
Stejně je crazy, že ještě pár let dozadu jsem tohle fórum používal více, než sociální sítě a jak to zde úplně povadlo.. Kinda sad
Tran
Tran
zlatý časy...
Trewish
Trewish
To je problém moderní doby. Tehdy jsme měli na každou aktivitu oddělenou platformu. Teď máš několik platforem integrovaných do jedné aplikace. A v té aplikaci se snadno přepínáš mezi různými komunitami.
  • Like
Reactions: Tran
Eidan_Obecny
Eidan_Obecny
kurva to byly časy
Procházela jsem si staré pozemky, a ten nával nostalgie nešel ani popsat, je tam zachované celé mé dětství:) strašně mi chybí ty nevinné časy kdy se nemuselo absolutně nic řešit,
připojil ses na craftmanii a stavěl sis roleplay. Děkuju za krásné dětství, a kdokoliv kdo mě zná pod nickem buď Pandagirl1/ PandaGrilCZ1, tak se mi ozvěte, jste součástí mé nostalgie též:) DISCORD: natalkaa27