• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Máš zájem o rozhovory ?

• Ano.

Votes: 30 68.2%
  • Ne.

Votes: 14 31.8%

• Total voters
    44
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Takžee kedlubničky, kedlubnátka, kedlubny.

Z názvu je to jasný, nevím co teď u toho kompu řešíš :D

Stačí mi napsat do soukromé zprávy toto:

Ten první řádek bude("Název"): Nick - Rozhovor
Text bude: Jak dlouho hraje, jestli měl/a ban, jeho/její skype a proč jsi ho/jí navrhl (min 100slov)

Pokud text nebude obsahovat 100slov nebo nebude správně zadán "Název" automaticky zprávu mažu ;)

Nemůžete navrhnout sami sebe :D Ano dá se to zjistit, když si založíte novej účet na webu :D

Tak šupky do zpráv a navrhovat ;) Pokud bude váš návrh vybrán něco vám napíšu (uuu sexy).

Můžete navrhnout také někoho z AT ;)

Pokud máte zájem o rozhovory hlasujte ;) Více "ano" = začnu to provozovat. Více "ne" = návrh končí ;)

Naposledny upraveno:

SpexikEx

Führer
Tak hele ono je to skoro na téměř stejný způsob. Tuším že máš pravdu :)
Ten kdo se chce z někým poznat tak tady nemusí někoho navrhovat a čekat až s ním uděláš "rozhovor".
Tak mu dám rovnou skype a poznám jaký je..
A mám to samé co k vizitkám, když to lidi by nenapsali na vizitku tak si myslíš že se ti tu budou "svěřovat" co mají rádi za barvu a všechno okolo ? Myslím že zřejmě ne ;)
Můj názor na věc znáš :) Klidňe si to zrealizuj.
Taky mi přijde celkem vtipný že se všech chceš "tahat" informace jak naznačil Pupik a o sobě řekneš velké nic. (Ano je to na tobě, taky ti asi nebude příjemné když se tě někdo bude ptát př.: kde bydlíš , ulici a pod :D)

Přeji hezký den.
SpexikEx

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Ten kdo se chce z někým poznat tak tady nemusí někoho navrhovat a čekat až s ním uděláš "rozhovor".
A mám to samé co k vizitkám, když to lidi by nenapsali na vizitku tak si myslíš že se ti tu budou "svěřovat" co mají rádi za barvu a všechno okolo ? Myslím že zřejmě ne ;)
Taky mi přijde celkem vtipný že se všech chceš "tahat" informace jak naznačil Pupik a o sobě řekneš velké nic. (Ano je to na tobě, taky ti asi nebude příjemné když se tě někdo bude ptát př.: kde bydlíš , ulici a pod :D)

Přeji hezký den.
SpexikEx
To co Pupik navrhl je kravina. Rozhovor sám se sebou ? Jinak dobrý ? :D

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF

Přeji hezký den.
SpexikEx
Navíc to není o tom, kde bydlíš, koho miluješ atp... Je to o tom co hraješ, jaké máš na hry názor atp...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.