• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

jakemay

Velmi známý člen
ahoj předevšim berte tento přispěvek že je v off-topic :D ahoj rád bych se vás zeptal jakýho máte nejoblibeněšího kluka/holku z A-teamu podle mě to je : PVNST a Nurtuka :D

Brancesko

Hobbit
Brancesko
Ccarmel
Číp
CrazyShann_Cz
Deawen
Delfik
Dykol
Filip6_CZ
Flafy_LP
iTzToky
iTz_Jarko
kapr20
Kopiis
Marki35
MatikosCZ
Misery96
MrWakeCZ
Nedzdo
Nurtuka
patule1215
PVNST
Radiko
Sewor
Soony37CZE
SpexikEx
Sprajtiik
stefanbabiak
Trewish
Zillzi
_R3pl1_
Myslím, že to je všetko :D

jakemay

Velmi známý člen
Brancesko
Ccarmel
Číp
CrazyShann_Cz
Deawen
Delfik
Dykol
Filip6_CZ
Flafy_LP
iTzToky
iTz_Jarko
kapr20
Kopiis
Marki35
MatikosCZ
Misery96
MrWakeCZ
Nedzdo
Nurtuka
patule1215
PVNST
Radiko
Sewor
Soony37CZE
SpexikEx
Sprajtiik
stefanbabiak
Trewish
Zillzi
_R3pl1_
Myslím, že to je všetko :D
WTF:O

To je těžké takto napsat :D Já mám rád celej Admin Team ;P
Ale možná někoho vnímám lépe než ostatní.. Ale těch by také bylo :D
Jinak určitě Flafy a bývalá adminka zuzka :D Tihle dva jsou pro mě asi nejlepší členové AT..
Svou práci dělali na jedničku a přitom toho zvládali daleko více, než vy vůbec víte :D

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Podľa mňa je najlepší Flafy a Dykol.. Ale keby Shady a Zaky boli v AT tak oni.. ._.

Pokud bych do mého výběru měl zahrnout lidi, kteří mi jsou nejvíce sympatický a dokážou svojí práci dělat na 100% , tak to bude tato čtveřice adminů:
  • Nedzdo
  • PVNST
  • Misery96
  • Filip6_CZ
Nevím, jak jsou na tom teď, ale za dob mého adminování to byli největší fajnšmekři. :D

Ayweed300x

Nic :(
Podle mě kdysi nejvíce práce odváděla Zuzka.... Těžko říct že se jí někdo někdy vyrovná, ale Zuzka byla top ._. Jo a ještě Zaky, ale ten tam není ._. Takže za dnešní dobu asi Replin a Flaf :eek:

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Wow, který chorý mozek (snad si to dotyčná nevezme osobně) mne může považovat za nejoblíbenějšího člena AT :D Od toho tu jsou ostatní.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.